Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ti? Lényeg lent

Mit tennétek ti? Lényeg lent

Figyelt kérdés

A lányom 12 éves, és amikor csak lehet, kerüli a napot, árnyékba húzódik. Ahogy ő szokta mondani: Nem akarok lebarnulni.

Más is van ezzel így, vagy csak az èn lányom ilyen?

2019. júl. 22. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Én is kerülöm a napot. Egyszerűen jobban tetszik a fehér bőr magamon. Szerintem nem baj ez.

16l

2019. júl. 22. 19:12
 12/14 anonim ***** válasza:
11%
bőrrák ?:D titket is hüllyit amédia. féljetek a naptól mint a tűztől :D majd d vitaminhiánya lesz neki is. érdekes nagyanyáink miért nem kaptak bőrrákot mikor kint dolgoztak a tűzőnapon? nem kell minden hülyeséget benyalni amit fúj a média
2019. júl. 22. 19:39
 13/14 babyboom567 ***** válasza:
90%

43 éves leszek lassan , utálom a napsütést(a nyarat is).Itthon a redőnyt csak azért húzom fel,mert a 2,5 éves gyerekemnek kell a fény meg a nap,én simán meglennék a sötét szobába. Ha lehet árnyékban közlekedek.A napozást én ilyen kínzásnak fogom fel.Szerintem még az életemben nem napoztam.

Különben meg az is lehet,hogy ez valami tini hóbort,és elmúlik.

Semmi baja nem lesz szerintem, adj neki több d vitamint.

2019. júl. 22. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Okos lány. Örülj neki, és ne kérdőjelezd meg ilyen piszlicsáré dolgokban, bízd rá 12 évesen, hogy mit csinál a saját bőrével.
2019. júl. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!