Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagyon idegesít...

Mit csináljak? Nagyon idegesítő. SÜRGŐs!

Figyelt kérdés
Majd összesz*rom magam a szüleim hülyeségén, szinte minden nap kioktatnak aról hogy 5 vagy 7 évesként mennyivel jobb gyerek voltam meg hogy most milyen gyerek (szószerint idézek) vagyok: sz*ros, nyeszlett, hülye, balf*sz, de már voltam csak simán hülyegyerek. Főleg abba kötek bele, hogy amikor ők is velem vannak, nem vagyok túl nyitott, de amikor nincsenek akkor mindenkivel kijövök. Bár arról nem is tudnak hogy nélkülük nyitottab vagyok, de naponta a cse*ztetésüket hallgatni iszonyat idegesítő. Apám folyton mindenféle hülyeségre akar elküldeni, de ha ellenkezek akkor már én vagyok a se*gfej. Ez napi téma, de én mit képzelek magamról, hogy normális szüleim is lehetnének? ugyan már...
2010. júl. 10. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

az még 1 dolog,h a szülő dühös a gyerekére és kiabál vele na de,h káromkodik?!

hogy olyanokat mond amiket leírtál azért az durva

az én szüleim is feszt piszkálnak mer van egy 5 éves öcsém és mindig mindenért én vagyok a hibás, és vitáznak és kiabálnik is velem valamikor... de persze arra jó vagyok,h segítsek mindenfélében:elmosogassak,meg lemenyjek ezért-azért,...

egyébként az ilyen piszkálások kb.nálunk is mindennapos

13/L

2010. júl. 14. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
ugyanolyen porblémám van csak énmár idösebb vagyok kicsivel azt javaslom ahogy 18éves éves leszel vegyél 1lako kocsit meg1 kocka ladát és viszont látásra!lehet hogy télen fátkel vágni és kis kályhába tüzelni de hiddel a nyugalom nagyon fontos
2010. júl. 21. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha nekem ilyen lenne az apám h csuszomászó izére kényszeritene :

.pofánb*sznám

2.orditanám neki h te vagy a féreg

3.bezárkóznék vhova és hívnám a gyámhatóságot...

Na jó 1. talán nem...bocs h ilyeneket irtam de non kiborultam bár sztem 99%h telóznék 1et a gyámügyinek...

2010. júl. 21. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: Én vagyok, aki írta, hogy apám kényszerített arra...

És szerinted ha felhívtam volna a gyámügyet, már ha tudnám a számukat, akkor jobb lett volna felnőnöm a nevelőintézetben?:( Vagy ha mondjuk nem vettek volna el apámtól, szerinted mosolyogva azt mondta volna, hogy "megértem, hogy felnyomtál"? Nem tudod, milyen félni a saját apádtól. Ennek örülj. Nagyon sok van, hozzám hasonló a világban, és mindig arra gondoltam, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévők is.:( Elfogadtam, hogy nekem ez járt. Csak az tudja, miről beszélek, aki hasonló helyzetben volt.

2010. júl. 21. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Hmm.. Nekem anyukám a legjobb barátnőm és apuci pici hercegnője vagyok, tehát nem tudok segíteni :(
2010. nov. 10. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!