Mit csináljak? Nagyon idegesítő. SÜRGŐs!

az még 1 dolog,h a szülő dühös a gyerekére és kiabál vele na de,h káromkodik?!
hogy olyanokat mond amiket leírtál azért az durva
az én szüleim is feszt piszkálnak mer van egy 5 éves öcsém és mindig mindenért én vagyok a hibás, és vitáznak és kiabálnik is velem valamikor... de persze arra jó vagyok,h segítsek mindenfélében:elmosogassak,meg lemenyjek ezért-azért,...
egyébként az ilyen piszkálások kb.nálunk is mindennapos
13/L

Ha nekem ilyen lenne az apám h csuszomászó izére kényszeritene :
.pofánb*sznám
2.orditanám neki h te vagy a féreg
3.bezárkóznék vhova és hívnám a gyámhatóságot...
Na jó 1. talán nem...bocs h ilyeneket irtam de non kiborultam bár sztem 99%h telóznék 1et a gyámügyinek...

Utolsó válaszolónak: Én vagyok, aki írta, hogy apám kényszerített arra...
És szerinted ha felhívtam volna a gyámügyet, már ha tudnám a számukat, akkor jobb lett volna felnőnöm a nevelőintézetben?:( Vagy ha mondjuk nem vettek volna el apámtól, szerinted mosolyogva azt mondta volna, hogy "megértem, hogy felnyomtál"? Nem tudod, milyen félni a saját apádtól. Ennek örülj. Nagyon sok van, hozzám hasonló a világban, és mindig arra gondoltam, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévők is.:( Elfogadtam, hogy nekem ez járt. Csak az tudja, miről beszélek, aki hasonló helyzetben volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!