Ti elengednétek a 13 éves fiatokat városnapra?
A fiam felvetette hogy szombaton pár barátjával,vegyesen( fiuk es lanyok is) el szeretne menni a város napra. Kis 15 ezres városról van szó,este 18:00-tól szeretne elmenni.. ti megengednétek neki? Ha igen, meddig?
40/N
Nálunk úgy van, hogy fél tízre kell itthon lennie a lányomnak is, meg a fiamnak is. Mindketten 13 évesek, ikrek.
Igazából az a lényeg, hogy jöjjenek haza sötétedés előtt. Télen, meg amikor előbb lesz sötét, akkor fél kilencre kell itthon lenniük. Simán elengedném. Az én gyerekeim szoktak menni a barátaikkal akár egyedül is, pl. Budapestre(Veszprémben lakunk), vagy egyéb nagy városba. Persze csak akkor, ha néha üzennek, hogy mi van velük.
13 évesen sátorozni mentünk a Dunapartra 2 éjszakára barátokkal.
Ahogy látom jelenleg a városban, 12-13 éves gyerekek nyugodtan szabadjára vannak engedve kora este.
Enyém még kicsi, de remélem, én is leszek ehhez elég bátor, ő pedig elég felelősségteljes.
Igazából ezen múlik, hogy úgy nevelted-e, hogy megbízol benne?
persze elengedném, míg tartanak a koncertek, meg kicsit utána szórakozni, míg a többiek is maradnak.
Engem is elengedtek régen és nagyon jól éreztük magunkat. Pedig akkor még mobil se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!