Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem szeretnék elmenni táborba!...

Nem szeretnék elmenni táborba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen elmondhatatlanul gyűlölöm a tábort, unalmas, ugyan azt mutatják évek óta. Annyi más jobb dologgal tudnám tölteni a szünetet, nem a gépezésre, telefonozásra gondolok. Egy hétre megyek (szerencsére) és aki megkérdezné: csak egy hét? Igen, ebből a táborból még 1 óra is sok. A szüleim tudják hogy nem akarok menni. Kérem szépen ne gyertek azzal hogy ennyit kibírok meg ilyenek.. 5 éve ezt a tábort nyomom... valami ötlet hogy kihagyjam?

2019. jún. 16. 10:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Na ez érdekes.:D Én ma indultam volna táborba, de tegnap este az ügyeleten kötöttem ki. Pedig én egész évben erre a hétre vártam a legjobban.:)
2019. júl. 25. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!