Szülők ti ezt engednétek?
Igen el, én a playitre engedtem el 15 évesen. Nem bántam meg, ez egy jó alap annak, hogy önállósodjon.
Megvolt beszélve mikor hív, mindig a barátnőjével maradjon stb
Én amiért ennyire megbízható volt, adtam egy nagyobb összeget adtam neki költeni kártyán.
😂 Jutalomba nagyobb összeg, amiért ügyesen elment plázázni?
Kérdező, azt ugye tudod, hogy nem csak szülők szoktak válaszolni?
Két talpraesett csajt elengednék, két kis naiv szerénkét nem.
Én néha szoktam közlekedni azzal a vonattal, ami Félegyházáról Pestre visz, és teljesen biztonságos. Nem is bonyolult, még csak átszállni sem kell. A WestEnd meg konkrétan ott van a Nyugati mellett, ha az aluljáróban vagy, az egyik kijárat a WestEnd, a másik pedig a pályaudvar. Nagy a nyüzsgés, van kitől segítséget kérni, ha ne adj' Isten úgy adódik, de a WestEnd is alapvetően egy biztonságos hely.
Ha a lányod talpraesett, én lazán elengedném, maximum megbeszélném vele, hogy mikor indulnak vissza, esetleg még azt, hogy küldjön egy SMS-t valamikor napközben, meg ha elindulnak. Meg jelezném neki, hogy ha gond van, szóljon bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!