Szülők ti ezt engednétek?
3,7-es átlag az nem jól tanulás, hanem erős közepes. Én ezzel nem engedném. Vagyis ez nem lehetne érv.
Milyen feszntiválról lenne szó? ez lenne a legfontosabb döntő tényező.
A jól tanult nálam 4-es fölött kezdődik...
Nem engedném csak korabeliekkel. Ha menne egy legalább nagykorú, de inkább felnőtt, akkor talán.
Sajnos ez a világ nem az, amikor mi voltunk tinik 20 évvel ezelőtt.
(üdv, egy 35 éves anyuka)
Ez tényleg aranyos.. nem lenne arcom a lányod helyében ezzel érvelni. :D
Egyébként attól függ, melyik fesztivál, és hogy kikkel menne. Én is voltam ennyi idősen, főleg a koncertek miatt, max ittunk 2-2 sört fejenként a barátaimmal, nem volt durvulás.
1. Nem írod, hogy melyik fesztiválra, és az az érzésem, hogy nem véletlenül hallgattad el.
2. Túl fiatal.
3. Ha te is elmész, az neki marha kellemetlen, és megölöd vele a bulit.
4. NEM tanult jól.
Nem tanult sokat, ezért is ilyen gyenge az átlaga, ergo nem érdemli meg.
Mi a jövőképe ilyen elvarázsolt önkritikával?
Te vagy a gyerek és a szülő nevében kérdezel?
Mert, ha te vagy a szülő, nem sok eszed van neked sem.
15 évesen TALÁN elengedném pár napra, 2-3 éjszakára nyaralni a barátnőivel valamilyen kisebb forgalmú, kevésbé felkapott üdülőhelyre (nem a Balatonra).
Nem tanul jól egyébként ilyen átlaggal.
Imádom, hogy az emberek következtetést vonnak le a 3.7-es átlagból :D Az kerekítve 4-es, ami JÓ. Úgy is hívják.
A közepes tanuló nem ROSSZ tanuló, ezt felejtsük már el. Logikusan a legtöbb gyereknek 3-asnak kellene lenni, és 5-ösnek csak a tényleg kiemelkedőknek kellene lenni. De a szülők csak ütik a gyerekeiket, hogy nem lehet rosszabb jegyük négyesnél... gratulálok...
Jellemző, hogy mindenki erre ugrott. Nem mindegy? Nem ez a lényeg. Tényleg nem mindegy, hogy melyik fesztiválról van szó. Ne haragudj, de az, hogy vele mész, nem jó ötlet, mit csinálnál, mennél utánuk a koncerten, vagy mi? Aludnál velük a sátorban? :)
Nem tudod esetleg megbeszélni a többi szülővel, hogy ők mit gondolnak? Ők elengedik-e, és mi az elképzelés, hány napra, mennyi pénzzel, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!