Sztetek megpróbálja?

Én egyszer majdnem jártam egy kisebbségi sráccal.vagyis csak félig volt az.ő 4hónapon át kitartott,de nem találkoztunk szóval nm lett belőle semmi.Szerintem a származás tök m1.:D
DE szerintem csak akor járj vele,ha szereted.:)ne játsz az érzéseivel,de a lehető leghamarbb dönts,mert bármennyire is szeret,előbb utóbb feladja.:)

Köszönöm a leirtakat!
Úgy lessz,hogy akkor beszélek vele!Nekem is sok a fiú barátom is.Egyenlőre ilyeneeket nem vettem észre,hogy szólna érte vagy valami ha más fiúval beszélek.Az nekem is feltünt,hogy az udvarlásban hihetetlenül kedves és nagyon türelmes is,ő tud udvarolni ellentétben a sok bnőim által elmondott fiúknál.Meg egy barátom vlt már nekem is és hát messze nem ilyen volt ő sem!Nagyon helyes srác,leszámitva származását tetszik a lányoknak.Minden beképzeltség nélkül engem is szeretnek a srácok,anyuék is féltenek emiatt,mert állitólag mutatós szép lány vagyok!Azt gondolom,hogy nem egyszerű ha az ember szégyenli,de valószinűleg akkor azért valami hibádzott ott,mert ha szeretek valakit nem szégyellem,nem?!sztem!Elhivott már magukhoz is,hogy ismerjem meg a családját.Nekem is vannak előitéletes bnőim és barátaim,sőt ha azt vesszük én is az vagyok,kii nem?!de ha ő aranyos és normális továbbra is a bőrszine miatt nem fogom szégyellni,én biztos nem!Feltéve ha ebből igazi szerelem lehet!
Mégegyszer köszönöm a hozzászólásodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!