Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztetek megpróbálja?

Sztetek megpróbálja?

Figyelt kérdés
Van egy roma származású fiú aki lassan két hónapja udvarol nekem.Teljesen normálisnak tünik.Na most én jártam életem eddigi egyetlen barátjával majd fél évet és vele mióta vége,még mindig nagyon rosdsz.Megpróbálnám felejteni,de igen nehéz,meg itt lakik nem messze.A srác ki udvarol mosntam neki,hogy egyenlőre nem tudom mit akaarok,és ha gondolja talizgassunk.Ő azóta is normális már két hónapja kitartó.Sztetek jó lenne ha járnék vele?Segitene adolog nekem?Amúgy tetszik nekem,nagyon aranyos!
2010. júl. 8. 12:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Én egyszer majdnem jártam egy kisebbségi sráccal.vagyis csak félig volt az.ő 4hónapon át kitartott,de nem találkoztunk szóval nm lett belőle semmi.Szerintem a származás tök m1.:D

DE szerintem csak akor járj vele,ha szereted.:)ne játsz az érzéseivel,de a lehető leghamarbb dönts,mert bármennyire is szeret,előbb utóbb feladja.:)

2010. júl. 8. 16:39
 12/19 anonim ***** válasza:
14%
nekem a roma akkor is roma.. akármilyen normális..és akármilyen normálisnak tűnik ..de nem akarlak befolyásolni ..
2010. júl. 8. 21:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Na egyenlőre most úgy van,hogy megpróbáljuk!:)Majd alkúl:)Am miért mi volt a bosszúja a srácnak,mikor szakitottatok?!
2010. júl. 9. 09:24
 14/19 A kérdező kommentje:
JJan és komolyabban addig nem bonyolódok bele,amig nem biztosak az érzéseim ez az egyik,a másik,hogy amúgysenm csinálok még bizonyos dolgokat,szóval gyerekesen veszem a figurát..:)űDe tényleg nem hittem volna,hogy tetszhet nekem iylen srác.És nem vagánykodik,jó van egy fellépése nem félős,de messze nem vagánykodik,inkább oylan csendesebb tipús.Velem szemben viszont odafigyelő stb.És még emgcsokólni sem próbált mikor elköszöntünk pl.moondta is neki nem ez a lényeg egyenlőre az is jó neki,hogy a vygaok!Na amjd meglátjuk,hogy mi lessz?!
2010. júl. 9. 09:27
 15/19 anonim ***** válasza:
Elmesélek neked egy történetet. Egy nagyon jó barátnőm összejött egy roma származású fiúval. Ugyan így kezdődött, mint nálatok, hogy hosszasan udvarolt neki és nagyon kedves, udvarias volt, ez a romáknál alap. Sokkal jobban udvarolnak, mint a magyar fiúk ő ezt mondta. Mindenki lebeszélte a fiúról, de ő hajthatatlan volt és akart adni egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Már ott elkezdődtek a problémák, hogy mindenki ellenezte, nem csak a lány szülei, hanem a fiúé is. A romák sem nagyon örülnek, ha nem romával van együtt a gyerekük. Szóval nagy szerelem volt, talán azért is, mert mindenki ellenezte. Aztán a lány kezdte érezni, a romatörvényeket, amik nálunk magyaroknál nincsenek. Egy roma barátnője, nem beszélgethet kettesben egy másik fiúval, minden fiú barátságot meg kellett szakítania, mert náluk ilyen nincs. A nőnek nem szabad akármit, viszont a fiúnak igen és ez náluk teljesen normális. Ez volt az egyik probléma, a másik pedig, hogy a lány tényleg nagyon szép volt és mindenki mondta neki, hogy nem normális, hogy vele jár és azt vette észre a lány, hogy nem igazán mer vele mutatkozni, és rájött, hogy ő valójában szégyenli a fiút. Több mint egy évig együtt voltak, a fiú szándékai komolyak voltak és végig normális volt a lánnyal, a tenyerén hordozta, de a lány végül úgy döntött, hogy nem bírja így tovább, hogy ennek így nincs jövője, hogy nem mer vele mutatkozni, senki nem fogadja el. Végül szakított vele, úgy hogy szerette. Azóta eltelt sok sok év. Ma már van egy férje és nem bánja a döntését. Szerintem jól gondold meg és beszélgess a fiúval arról, hogy ha neked pl. csak a barátnőiddel van kedved elmenni valamerre azt szabad-e és hogy mit szabad neked és mit nem, és akkor mérlegelj. Nem mindenki tud aranykalitkában élni. Ezt neked kell eldöntened.
2010. júl. 11. 11:47
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a leirtakat!

Úgy lessz,hogy akkor beszélek vele!Nekem is sok a fiú barátom is.Egyenlőre ilyeneeket nem vettem észre,hogy szólna érte vagy valami ha más fiúval beszélek.Az nekem is feltünt,hogy az udvarlásban hihetetlenül kedves és nagyon türelmes is,ő tud udvarolni ellentétben a sok bnőim által elmondott fiúknál.Meg egy barátom vlt már nekem is és hát messze nem ilyen volt ő sem!Nagyon helyes srác,leszámitva származását tetszik a lányoknak.Minden beképzeltség nélkül engem is szeretnek a srácok,anyuék is féltenek emiatt,mert állitólag mutatós szép lány vagyok!Azt gondolom,hogy nem egyszerű ha az ember szégyenli,de valószinűleg akkor azért valami hibádzott ott,mert ha szeretek valakit nem szégyellem,nem?!sztem!Elhivott már magukhoz is,hogy ismerjem meg a családját.Nekem is vannak előitéletes bnőim és barátaim,sőt ha azt vesszük én is az vagyok,kii nem?!de ha ő aranyos és normális továbbra is a bőrszine miatt nem fogom szégyellni,én biztos nem!Feltéve ha ebből igazi szerelem lehet!

Mégegyszer köszönöm a hozzászólásodat!:)

2010. júl. 14. 10:06
 17/19 A kérdező kommentje:
AAm igen van benne valami náluk tényleg sok minden azért másképpen van!de nálunk sem szerti pl apu ha anyu másokkal férfiakkal beszélget de azért enm iylen élesen megy hogy nem lehet:)De csak haverok vagyunk egyenlőre.Ő nagyon szertte volna és kiborult aválaszomtól,de nem érzek oylan nagy vágyat akkor meg minek nehezitsem az életemet egyenlőre!Mégegyszer ksözi:)
2010. júl. 26. 00:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Vesszenek a Romák!!!
2010. júl. 28. 20:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Max haverság,nem hozám való hiába..:)És köszönöm a válaszokat!!!!
2010. aug. 3. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!