Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sztetek megpróbálja?

Sztetek megpróbálja?

Figyelt kérdés
Van egy roma származású fiú aki lassan két hónapja udvarol nekem.Teljesen normálisnak tünik.Na most én jártam életem eddigi egyetlen barátjával majd fél évet és vele mióta vége,még mindig nagyon rosdsz.Megpróbálnám felejteni,de igen nehéz,meg itt lakik nem messze.A srác ki udvarol mosntam neki,hogy egyenlőre nem tudom mit akaarok,és ha gondolja talizgassunk.Ő azóta is normális már két hónapja kitartó.Sztetek jó lenne ha járnék vele?Segitene adolog nekem?Amúgy tetszik nekem,nagyon aranyos!
2010. júl. 8. 12:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

az embert nézd, ne a származását

szeretsz vele lenni, normális, kedves?

2010. júl. 8. 12:36
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Én nem tenném,nem a fiú,hanem a családja miatt.Bár ha a családja normális,dolgozó,tisztességes emberekből áll,akkor nyugodtan.Viszont készülj fel a beszólásokra mindkét oldalról.(Roma,magyar.)
2010. júl. 8. 12:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Aranyos, normális és mindenki szerint helyes gyerek. Gondolom hogy lesznek beszólások de akkor most emiatt felejtsem is el? Am kösz a válaszokat! :)
2010. júl. 8. 12:43
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
roma pasival biztos nem kezdenék .. feltéve ha teis azvagy .. bocsi de nekem ez a véleményem ..de neked kell tudni ..
2010. júl. 8. 12:44
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
2. vagyok.Nem azt mondtam,h felejtsd el,hanem gondold át,h el tudod el viselni,mert sokszor nagyon bántó lesz.Erre számíthatsz.
2010. júl. 8. 13:30
 6/19 anonim ***** válasza:
66%
Hát ha tetszik neked meg aranyos, kedves..Akkor tegyél egy próbát. Én nem tudnék roma fiúval összejönni.
2010. júl. 8. 14:10
 7/19 A kérdező kommentje:
De romában nem lehet normális?Vagy mi miatt nem kezedenétek veel?Am én sem gondoltam volna,hogy...és mégis anynira más mint amit hittem!A környékbeli ek is birják,és ő is kerüli a gázosabb roma fazonokat,mert nem szerti őket!Tényleg más ....de nemtom és igazán nem is ez lett volbnna akérédsem!Mindegy,köszi mkinek!
2010. júl. 8. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem és nem.Pontozzatok le, ha akartok.Én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy a vér nem válik vízzé.Bedőltem a süket dumának, a vagány fellépésnek,-ez kamasz koromban volt, most32 vagyok,- de bánom mint a kutya, aki 100-at fial.Pedig ennek már jó ideje, és nagyvárosban lakom, de ha éppen valahol látom őt, csak azt nézem, hogy nehogy rám köszönönjön.Szerelem volt, hatalmas, talán még a részéről is, de ha szakításra kerül a sor, az isten irgalmazzon a bosszújuktól.Szóval gondold meg.
2010. júl. 8. 15:06
 9/19 anonim ***** válasza:
91%

Én jártam már 2 roma sráccal is.Mindketten normálisak voltak amíg tartott a kapcsolat.Az egyikkel én szakítottam és teljesen normálisan fogadta.A családjukat nem ismertem,mert nevelőszülőknél élnek.Valóban voltak beszólogatások és a szüleim sem igazán fogadták el őket.Mostmár rájöttem miért.Mert a hátam mogött olyan dolgokat műveltek,amiket nem szabad lett volna.Loptak,csaltak,hazudtak.Szerintem először ismerd meg őt is és a családját is.Ki tudja mikre derül fény.

15/L

2010. júl. 8. 15:15
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Akár mire derül fény, legyen jó, vagy rossz, nagyon kevés az a vegyes kapcsolat, ami működőképes.
2010. júl. 8. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!