Lehet ciki, de én nem értem. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Mit jelent ha valaki képéhez odaírják hogy páwah?2010. júl. 7. 23:39
11/14 anonim válasza:
helyesen [pávör]-nek kel ejteni de az amerikai beszédben leharapják a szavak végét ezért lett az ami.
12/14 A kérdező kommentje:
Értem....még kiejtést is kapok xD
2010. júl. 12. 21:17
13/14 anonim válasza:
Jézusom...ezt ki a franc találta ki? Nagyon okos lehetett...De komolyan, életbe' nem találtam volna ki, hogy ez power-t jelentene...Amúgy angolul a w-t soha nem v-nek kell ejteni, az a német, lengyel, stbstb. nyelv. Angolul a w az w. Amerikában nem harapják le a szavak végét, hanem normálisan kimondják, a britek harapdálnak. Azt, hogy power amerikában hasonlóképp mondják, mint hogy [páw(ö/e)r]. Angliában assz'em úgy, hogy [pówa]. Csak megismételni tudom: nem tudom, hogy ezt ki találta ki, de fájós dolog nagyon...Én nem sok helyen hallom(szinte sehol sem), pedig fiatal vagyok, lehet más körökben mozgok, mint a nép ilyen szavakkal élő része...
14/14 A kérdező kommentje:
Nálam se nagyon használják=)
Csak van egy haverom aki messze lakik és ezt írogatták neki a képéhez.......
2010. júl. 15. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!