Kamszok milyen a szobátok, hogy van berendezve milyen szinü? Ilyenekre gondoltam és lécci linkeljetek is
Hát nekem kicsit bonyolult :D
Vagyis hát az ágyam mögött lévő fal szine sötét barna, a plafon lila meg a többi része is a szobának, csak van két fal rész ahol fekete-lila tapéta van :)) Ilyen fura alagzat
Az ágyam baldachinos (:
a szekrényem világos barna..
az iróasztalom sötét barna, azon van a laptop, de álltalába ágyrol gépezek :D
van egy TV..
meg egy ien sarokféle, ahol készülődni szoktam, meg stb (:
a szőnyge fehér, de most lesz uj (állítólag) de mégnemtudom mien : D
a csillág rózsaszín-lila, és kövekből áll..
ennyi(:
elég lányos szoba:D
Zöld szoba, zöld függönyök, sötét parketta, kis zöld szőnyeg, cseresznyeszínű bútorok: ágy, íróasztal, két szekrény, két polc, könyvekkel, hajómodellel, kristály földgömbbel, egy zöld lávalámpa. Kétszárnyú faajtó mellett egy gargoyle a falon. Tigrisbőr mintás ágytakaró, két Mucha-plakát. Egy fekete számítógép, egy panasonic Hi-Fi torony. Kristálycsillár.
Most még plusz egy ventillátor mert meghalok a melegben :)
kép nincs, remélem érzékletes voltam. ^^
A falaim színe kék, a plafon pedig fehér. Van egy nagy franciaágyam, fából. Az íróasztalom, és a polcaim is fából vannak. Az ablakom előtt van egy nagy cseresznyefa, ahol minden évszakban madarak tanyáznak!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!