Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mért tiltanak el egymástól?...

Mért tiltanak el egymástól? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

18/L és 18/F

Lassan 3hónapja állandóan szinte tényleg minden nap együtt vagyunk barátommal és nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk egymással.De valamiért ez mind 2fél anyjának nem tetszik...nem értem miért hiszen ugyan úgy megcsinálunk mindent otthon segítünk tanulunk és még bulizni se járunk sűrűn szóval nem értem mi lehet a probléma.Nem akarják engedni h találkozzunk mert h elég 1 héten 1* találkozni meg hasonlók:S De nekünk nem elég mi szeretnénk minél több időt eltölteni egymással(L).Már azon gondolkozunk mind a ketten h ha eljegyzés lenne akkor talán felfognák h tényleg komolyan gondoljuk a dolgot és nem viccből harcolunk egymásért.Más szülők is így fogják fel a dolgokat?Most úgy érezzük mind a ketten h megkeserítik az életünket mondván ők "csak jót akarnak nekünk".. Kérem segítsetek!Köszönöm

2010. júl. 7. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
sőt, sztem 1 év se fog kelleni
2010. júl. 10. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azért mert féltenek

beszéljétek meg közösen

2010. aug. 20. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!