Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Unokatestvérével jártam, és...

Unokatestvérével jártam, és most ő szeretne ez ugye ciki?

Figyelt kérdés
Jártam életem első barátjával 5-hónapot,vége lett egy ideje,és az uncsiöccse nekem jó barátom de tetszettünk is egymásnak mindig és ennyi.Most megpróbálná velem?Vélemény?ez ugye azért nem járja.....
2010. júl. 7. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Én testvérekkel jártam:)
2010. júl. 7. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Végül is családba marad:) de félő, hogy a kapcsolatuk megromlik..ha ez nem zavar akkor hajrá:)
2010. júl. 7. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én is tök ugyanebbe a helyzetbe vagyok:) és fogalmam sincs h mit csináljak...
2010. júl. 7. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Őszintén? Tiszta gáz. Nem találsz családon kívül pasikat? Úgysem gondolod halálosan komolyan, főleg ebben a korban.. cska pár hónapig tartanak a kapcsolatok. Feleslegesen bonyolítod az életed. De ahogy ezeket a sorokat írom, 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ráhajtasz a tesóra, sokkal drámaibb, mint egy idegen srác. A tinilányok pedig élnek-halnak a drámáért, én is voltam az. Szóval, nyílt titok, mi lesz a vége. Pár hónap járás, majd vele is vége és utána kerül majd téged az egész brancs. Szép nyarat! L27
2010. júl. 7. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyan biztos nem elssz vele nem tudnék úgy össze veszni mert alapból régi barátok vagyunk4:)És ez csak kérdés volt,nyilván nem biztos dolog!Ahhoz még sok idő is kell.aam vannak bnőim akik évk óta egy srácacl járnak,na mindegy,ez is egy vélemény!!!:D
2010. júl. 7. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
:/ én sosem csíptem az ilyen dolgokat,inkább elfojtottam az ilyen érzéseket,vagy volt,amikor kimondtam,de azt is mondtam,hogy ne járjunk,csak tudj róla h ezeket érzem.Cikinek viszont nem ciki:P
2010. júl. 7. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Úristen, basszus de ciki, ez nagyon gáz.

Áhh ezt be ne vállald, égni fogsz mint a rongy.

2010. júl. 9. 02:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tettem,de inkább azért mert egyenlőre nem kockáztatjuk a barátságot!Aztán ha évek múlván is...de nem hiszem,jobb ez igy!
2010. júl. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!