Hol tudnék barátot találni a lányomnak?
Az alsósok nem mehetnek ki az osztályból, 9-en vannak. Az udvarra is mindig akkor mennek ki, ha nincs kint más osztály. Nem játszik vele a két lány, az osztályfőnök is mondta.
Sok programot csinálunk , jönnek velünk Az én barátnőim, de mindnek 5-6 éves fiaik vannak, mint nekem a kisebb, rosszul esik neki, hogy a kicsik jól eljátszanak, ő pedig csak unatkozik, nem akar lövöldözni, kardozni velük. Ezt meg is értem.
Neki már mindegy honnét, hogyan, csak lenne egy kis barátnője, aki néha átjön, vagy átmenne. Van 1 barátnőm akinek vele egy idős lánya van, de ott az Anyuka mindig arra hivatkozik meló után fáradt, nem jönnek át, egyedül nem engedi át senkihez a lányát, meg a suliból annak a kislánynak is megvannak a barátai.
Nem tudom hová járjak el vele, hol tudna bararkozni. Minden nap megyünk játszótérre, de ottsincsennek már nagyobb gyerekek.
Nehéz dolog ez, sajnos a hármas barátságból általában kiszorul egy. Másik osztályból barátkozni meg azért nem ugyanaz. Én elgondolkodnék a suli váltáson is.
(itt ne várj segítő szándékot, itt a szülők leragadnak az etetés-ruházás témakörén, a gyerek lelki szükségletére azt vallják hogy "nem a szülő dolga". A minap volt barátkeresős kérdés és a legtöbb anyuka kb. szarik rá ha a gyerek magányos mert "nem a szülő dolga". Bezzeg a presztízskérdésre ugranak, ha pl. anyós ezt meg aut csinál, az már rögtön akcióra készteti az anyákat..)
5!
Senki nem azt írta, hogy xarik rá. Azt írtuk, nem a szülő dolga vagy felelőssége a gyerek baráti körének kialakítása. Ott azt állította a kerdezo egy egész osztályból senki nem barátkozik a gyerekével-mára már kiderült, hogy nem így van.
Itt is kérdéses, hogy egy 10 éves gyereknek hogyhogy nincs egyetlen barátja sem. Ok, 3 lány van az osztályban. De nem volt óvodás? Nem volt a lakóhelyen barátja? Nem másokban kell ám ilyenkor a hibát keresni, hanem végig kell gondolni, hogy mégis miért lehet ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!