Mit kérjek a 14-ik szülinapmora?
Nekem pont holnap lesz a 14. szülinapom! :) Én reggel elmegyek majd a tesómmal pizzázni, aztán veszünk DVD-ket, délelőtt közösen megsütjük a gyümölcstortámat.Délután megyünk könyvtárba hazamegyünk egy kis pihi, TV utána 4-re megyünk az uszodába:úszunk aztán szauna utána még a tesóm szolizik. Hazamegyünk tortázunk, jégkrémezünk megnézzük a DVD-ket aztán éjfél után vmikor alvás. :)
L/13
Mennyi a max összeg? [gondolom, azért nem olyan kicsi, de nem is 100ezer ft, ugye?]
am. pár példa:
könyv, ruhák, fürdőruha, napszemüveg, smink, epilátor, mp3/4/5, mobiltelefon [gondolom tetszik az érintőképernyő vagy a qwerty, mint minden 12-17 éves lánynak-persze, lehet, hogy már van-nem írtad mit nem szeretnél kérni], cd-k, fényképezőgép/kamera, parfüm. :)
én a 14. szülinapomra könyvet, csokit, ékszert, sminkes cuccokat meg egy pendrive-ot kaptam
=D
egyébként attól függ, h mire van szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!