Miért baj ez? Csak az én szüleim reagálnak így vagy a többi szülő is? 14/L
Nekem is ezt mondják.
Azért mert azt hiszik, ezáltal csak itthon ülök...Pedig nem igaz.
A suliban szoktam sokat olvasni az olyan órákon amiket tudok, mert unalmasak. 10. es voltam most, 4.3 as átlaggal:)
De igaz, van olyan is, ha kint vagyok akkor is papír meg ceruza van nálam és írok...
Én nem tudnék elolvasni egynél többször egy könyvet...nem tudom miért...
Szerintem ne figyelj a szüleidre...Örülnének inkább, hogy olvasol.
Ha rád szólnak, tedd el a könyvet...És ha kimentek a szobából vedd elő...És ennyi:)
16/L
Gondolom attól féltenek a szüleid, h ha csak otthon olvasol, nem jársz el sehová nem lesznek barátaid.
A szüleid mit mondanak, miért nézik rossz szemmel, h sokat olvasol?
Szerintem, ha olvasni akarsz, olvass. (inkább, minthogy drogozz :D )
Én is sokat olvasok, de a szüleim szerint többet kéne. A Narnia Krónikáiból az első 3 kötet meg volt 4 nap alatt, úgy, hogy napi 2-4 órát olvastam.
15/l
a Romeo és Júlia gyenge 100 oldal sincs, 2 nap?:)azt egy este alatt simán kilehet,nagyon rövid, Antigoné pedig alig 40old., 1 óra is alig szal annyit még sem olvashatsz, csak lassan, ennyi, nem ugyan az:D. Ne törődj a szüleiddel, ha téged érdekelnek a könyvek olvass bátran.
16/l
nekem anyáméknak aza baja ha én könyvet akarok olvasni azt megkell venniük és naggyából én mangákat olvasok amik nincsenek könyvtárban és én követelem hogy megkell venni és nekik az a bajuk hogy sokba kerülnek énmeg hamar elolvasok eggyet. Pl.: Tegnap kaptam egy 150 oldalas mangát(akik nemismerik olyan mint a képregény) és ma reggel hozzákezdtem és elolvastam. és 3000 ft volt.XD
És olvasni akarom tovvábbi részeeit de nemtudom mert anyám nemveszi meg most egyből mert h : most kaptam ezt meg blablabla. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!