Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért baj ez? Csak az én...

Miért baj ez? Csak az én szüleim reagálnak így vagy a többi szülő is? 14/L

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt hogy "hogyan vegyem rá a gyerekemet az olvasásra". Az én szüleimnek viszont az a bajuk hogy sokat olvasok. Most is szinte már kivégeztem a kötelező olvasmányokat.(Rómeó és Júliát 2 nap alatt olvastam el, és az Antigonénak már több mint a fele meg van pedig csak tegnap kezdtem el olvasni.) És nem csak ilyeneket olvasok ami miatt rám lehet ne fogni hogy könyvmoly vagyok.(Összes Bad Girl könyvet kiolvastam kb. 7-szer.) Miért baj hogy sokat olvasok? Ti hogy reagálnátok ha a gyereketek sokat olvasna? (Elsősorban szülőket kérdezek)
2010. júl. 4. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is ezt mondják.

Azért mert azt hiszik, ezáltal csak itthon ülök...Pedig nem igaz.

A suliban szoktam sokat olvasni az olyan órákon amiket tudok, mert unalmasak. 10. es voltam most, 4.3 as átlaggal:)

De igaz, van olyan is, ha kint vagyok akkor is papír meg ceruza van nálam és írok...

Én nem tudnék elolvasni egynél többször egy könyvet...nem tudom miért...

Szerintem ne figyelj a szüleidre...Örülnének inkább, hogy olvasol.

Ha rád szólnak, tedd el a könyvet...És ha kimentek a szobából vedd elő...És ennyi:)

16/L

2010. júl. 4. 14:53
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg sokat olvasol? Nekem Antigoné kb 1 óra volt.
2010. júl. 4. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom attól féltenek a szüleid, h ha csak otthon olvasol, nem jársz el sehová nem lesznek barátaid.

A szüleid mit mondanak, miért nézik rossz szemmel, h sokat olvasol?

Szerintem, ha olvasni akarsz, olvass. (inkább, minthogy drogozz :D )

2010. júl. 4. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Én is sokat olvasok, de a szüleim szerint többet kéne. A Narnia Krónikáiból az első 3 kötet meg volt 4 nap alatt, úgy, hogy napi 2-4 órát olvastam.

15/l

2010. júl. 4. 16:03
 5/11 A kérdező kommentje:
mindig azt mondják hogy"nem kéne annyit olvasnod mivel akkor nem fogsz tudni beilleszkedni majd a középsuliban". Aha -.- kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
2010. júl. 4. 16:26
 6/11 anonim válasza:
65%

a Romeo és Júlia gyenge 100 oldal sincs, 2 nap?:)azt egy este alatt simán kilehet,nagyon rövid, Antigoné pedig alig 40old., 1 óra is alig szal annyit még sem olvashatsz, csak lassan, ennyi, nem ugyan az:D. Ne törődj a szüleiddel, ha téged érdekelnek a könyvek olvass bátran.

16/l

2010. júl. 4. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:
66%

nekem anyáméknak aza baja ha én könyvet akarok olvasni azt megkell venniük és naggyából én mangákat olvasok amik nincsenek könyvtárban és én követelem hogy megkell venni és nekik az a bajuk hogy sokba kerülnek énmeg hamar elolvasok eggyet. Pl.: Tegnap kaptam egy 150 oldalas mangát(akik nemismerik olyan mint a képregény) és ma reggel hozzákezdtem és elolvastam. és 3000 ft volt.XD

És olvasni akarom tovvábbi részeeit de nemtudom mert anyám nemveszi meg most egyből mert h : most kaptam ezt meg blablabla. :S

2010. júl. 4. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Én szülőként örülnék ha a gyerekeim olvasnának mondjuk számitógépezés helyett, de ha az olvasás miatt nem találkozna, beszélgetne a barátaival talán szólnék, de csak talán.
2010. júl. 4. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha szülő leszek és sokat fog olvasni a gyerekem,akkor én hagyni fogom.Legalább tájékozott,nyitott lesz:) olvashat bármennyit,amennyi jól esik neki..de azért ne minden könyvet nekem kelljen megvenni neki..:SXD gyűjtse magának is a pénzt.:P
2010. júl. 5. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat eleg lassan olvasol:) De az a lenyeg, hogy olvasol, nem tudom, ez miert zavarja a szuleidet. Talan mert ok nem olvasnak, es nem ertik, mi a jo benne? Adj a kezukbe egy erdekes, jo konyvet:)
2010. júl. 5. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!