Miért nem engednek el? Több lent -->
barátnőimmel el akartunk menni VOLT-ra, de szüleim nem engedtek el :,( pedig sopronban lakunk!
12/L
túl fiatal vagy, nem akarnak elengedni, mert féltenek.
engem most se engenének el, még a pár km-re lévő városba se anélkül, hogy elmondanám, mit tervezek arra a napra. Messzebbre meg csak álmodjak. Ne sírjon a szád, mert 12 éves töpörtyű létedre nem engednek el. Majd pár év múlva.
17/L
Azért, mert fiatal vagy, tele lehet részeg emberekkel, akik nem beszámíthatóak és úgy is hazatérhetsz, hogy már nem vagy szűz. Ilyenkor még ne partizz, ráérsz pár év múlva.
Inkább rendezz ottalvós bulit a barátnőiddel, bőven elég még és lehet,hogy jobban is fogtok szórakozni.
(Nem kioktatni akarlak, én se vagyok idős, 13 éves vagyok.)
Hát...A VOLTra 16éves kortól mennek az emberek...
Pizsibulit rendezzés ennyi. Az is fain:D
Én 16 vagyok de semmi pénzért nem mennék ki:D
Minek menjek részeg barmok közé?
Meg ti miért mennétek 12 évesen???
13 vagyok és anyámék most jutottak el oda hogy elengednek busszal a melletünk lévő nagyvárosba (Debrecen) de ott is csak a FORUM-ba mert hogy csak oda tudom az utat egyedül a buszmegállóból.XD
Amugymeg szerintem sem jó kimenni a sok részeg közé de szerintem titeket nemis ők érdekelnek max a zene. vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!