Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem engednek el? Több...

Miért nem engednek el? Több lent -->

Figyelt kérdés

barátnőimmel el akartunk menni VOLT-ra, de szüleim nem engedtek el :,( pedig sopronban lakunk!

12/L

2010. júl. 4. 11:07
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
jah, és Kaukázus-ra akartunk menni
2010. júl. 4. 11:08
 2/13 anonim válasza:
79%

túl fiatal vagy, nem akarnak elengedni, mert féltenek.

engem most se engenének el, még a pár km-re lévő városba se anélkül, hogy elmondanám, mit tervezek arra a napra. Messzebbre meg csak álmodjak. Ne sírjon a szád, mert 12 éves töpörtyű létedre nem engednek el. Majd pár év múlva.

17/L

2010. júl. 4. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
hát 12 évesen még jó, hogy nem engednek el
2010. júl. 4. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

Azért, mert fiatal vagy, tele lehet részeg emberekkel, akik nem beszámíthatóak és úgy is hazatérhetsz, hogy már nem vagy szűz. Ilyenkor még ne partizz, ráérsz pár év múlva.

Inkább rendezz ottalvós bulit a barátnőiddel, bőven elég még és lehet,hogy jobban is fogtok szórakozni.

(Nem kioktatni akarlak, én se vagyok idős, 13 éves vagyok.)

2010. júl. 4. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:
31%

Hát...A VOLTra 16éves kortól mennek az emberek...

Pizsibulit rendezzés ennyi. Az is fain:D

2010. júl. 4. 13:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Én 16 vagyok de semmi pénzért nem mennék ki:D

Minek menjek részeg barmok közé?

Meg ti miért mennétek 12 évesen???

2010. júl. 4. 14:48
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
12 évesen??? Meg vagy te huzatva kislány??? Szerencséd van hogy ilyen normálisak a szüleid és nem akarnak kiengedni!!!!
2010. júl. 4. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:

13 vagyok és anyámék most jutottak el oda hogy elengednek busszal a melletünk lévő nagyvárosba (Debrecen) de ott is csak a FORUM-ba mert hogy csak oda tudom az utat egyedül a buszmegállóból.XD

Amugymeg szerintem sem jó kimenni a sok részeg közé de szerintem titeket nemis ők érdekelnek max a zene. vagy tévedek?

2010. júl. 4. 19:27
 9/13 A kérdező kommentje:
sokan mentünk volna, barátnőm 22 éves bátyjával akit a szüleim is ismernek :( amugy a fél suli kinn volt
2010. júl. 5. 10:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Én kinn voltam VOLT-on, és elkeveredtem. Egyedül bolyongtam két-három órát és eléggé féltem. Pedig 18 éves vagyok,soproni és nem először voltam fesztiválon. Képzeld el, ha egy ilyen kislány veszik el a tömegben mint te. Belegondolni is rossz, mi történhetett volna. Teljesen igazat adok a szüleidnek. Majd 15-16 évesen már ki fognak engedni. Addig keress a korosztályodnak megfelelő szórakozási lehetőséget.
2010. júl. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!