Mit csináljak, ha a fiam nem engedi levágni a hosszú haját?
A fiad is kirakta a kérdést :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kamu vagy nem kamu, nem értem, miért lenne valaki homoszexuális attól, hogy hosszú haja van.
Nekem (férfi) nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Kamaszként ki akartam tűnni, volt punk frizurám, aztán növesztettem, aztán raszta. Megmondták, hogy nekik nem tetszik, de amíg tanulok és értelmes vagyok, addig azt csinálok, ami nekem tetszik.
Felnőttem, nem lettem b-zi, természetesen levágattam azóta a hajam, mérnök vagyok és szerető családapa.
Ha olyan szüleim lettek volna, akik szerint a hosszú hajam, vagy egy nekik nem tetsző cipő miatt leszek értéktelen, vagy kevesebb, akkor most valószínűleg az is lennék. Szégyellem, hogy ilyen primitív válaszolók is vannak a fórumon, meg úgy a világon.
Kedves előttemszólók, KAMASZOK kategóriában járunk, vagyis 13 fölötti a srác, de én lehet hogy inkább 16-ra tippelnék ha nem többre, tíz évesen kevés srác áll neki hajat növeszteni, fenékig érő haja meg nem egy hónap alatt lesz az embernek.
Ennyi idősen igenis 100%-os rendelkezési joga van egy kamasznak a haja fölött, az ő fején van, neki kell néznie minden nap a tükörben, ha iskolai házirendbe nem ütközik és mossa tisztességesen, nem büdös és rasztás a retektől, akkor tessék békén hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!