Elengednétek egyedül a 13 éves lányotokat?
Kislányom most augusztusban lesz 14 éves. Nagyon szeretne elmenni egy régi osztálytársához Pestre. Autónk nincs, ő vonattal menne egy nála pár évvel idősebb fiú kísérné, akit szinte nem is ismerek. Tőlünk Pest 140 km-re van. Én véleményem szerint nagyon féltem, de kíváncsi vagyok más szülő hogyan gondolkodik.
A válaszokat előre is köszönöm.
ha nem ismered a lány szüleit, sem azt akivel együtt utazna fel vele akkor persze hogy NEM. De mi mást vártál:) más lenne ha ismernéd már régebb a pesti lány szüleit és tudod hogy megbízhatoak.
Találj ki egy ürügyed hogy neked is úgyis pestre kell utaznod és elkiséred. Pont jó véletlen :)
23-as, te még csak képeslapról láttad Budapestet, hogy ilyen orbitális baromságokat írsz? Nyilván megvannak az éjszakai élet veszélyei, de ne úgy állítsd már be az éjszakai várost, mint valami horrorfilm előzetesét. Randalírozó travik? Kb. itt dobta le az ékszíjat az agyam. :'D
Amúgy egy 13 éves kislányt én sem engednék el egyedül, ajánld fel neki, hogy elkíséred, megvárod, majd együtt hazamentek. Ha ez nem tetszik a kisasszonynak, akkor meg így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!