10 éves gyerek milyen kozmetikumokat használ?
Alverde dezodorokat ajánlanám (Drogerie Markt). Van mindenféle kiszerelés (golyós, stift stb.), és ráadásul kímélő összetételűek. Ha eddig nem tette, és mar van neki, esetleg a hónaljszőrt is el lehet kezdeni borotválni.
Ez persze elsőre durván hangozhat, tekintve, hogy 10 éves kislány... de szerintem inkabb ez, mint hogy a társai elkezdjék csúfolni.
A fiad szintén használhat Alverde/Fabulon stb. arctonikot, de szerintem ami legfontosabb, az a gyakori lemosás, és a havi 1x kozmetikus általi arctisztítás.
A helyes táplálkozás és a sok víz fogyasztása mindkét problémán enyhíthet, de ez magától értetődő.
Előző vagyok. Az kimaradt, hogy a borotválást azért ajánlom, mert a szag ugye elsősorban a szőrszálakon száradó- es bomló- verejtékcseppekból származik.
Vagyis, ha leborotválod, már önmagában azzal sokat teszel a szagprobléma ellen.
Pattanasra a lányom Manna fekete szappant használ, nagyon jó (DM).
Deoból Alverdet használunk.
Viszont röhejesen olcsó és nagyon jó szagmentesítő a szódabikarbonás vízzelbedörzsölni a hónaljat. Én nyáron szoktam ezt, és minimális izzadságszagom sincs :-) Picit bevizezem a kezem belenyúlok a porba, bedörzsölöm es ennyi.
Dezodor ami nekik bejön, én anno a rexona tini deóit használtam, azt sem tudom van-e még ilyen. Manapság a garnier-re esküszöm. Többféle terméket kipróbáltam, van ami nekem egyáltalán nem használt.
Arcra valamilyen tonik és lemosó, ez is igények szerint. Kinéztek egyet, kipróbálják elválik működik-e
Én a mannás csodaszappant kifejezetten utáltam, kézmosásra lett elhasználva...
Az embereknek más a bőrtípusa, más működik. Menjetek el vásárolni és válasszatok ki olyan termékeket amik megfelelőnek tűnnek és kellemesnek találják az illatuk. A női termékek mind parfümözöttek, de nincs olyan domináns szaga mint a férfi holmiknak. A fiúnak is biztos találtok szolidabb illatú termékeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!