Mit csinálnak a kamaszok otthon, miután a szülők elmennek hazulról?
Olyankor szoktam kihangositva telefonálni, illetve régebben csak örültem hogy csend van, apáék senkivel nem veszekednek, főleg nem velem. Viszont hugommal mindig ilyenkor történetek a balesetek, verekedtünk, ablak betört, üveg ajtó betört, leestünk innen-onnan
Nem csodálom hogy apa megőszült teljesen :)
N
Ümm... Csináltam érdekes dolgokat, de 1-2 éve nyugiban elvagyok itthon. Mondjuk nekem volt a legjobb, mert akkor is tudtam baromságokat csinálni, ha anyám is otthon volt! :D
Mostanság csak zenét hallgatok, filmezek, telózom, természetesen masztizom is, mert hát miért is ne, meg ilyenek.
16/L
Kissé régi kérdés, de én nassolok, olvasok, sorozatot nézek, netezek, festek, zenét hallgatok bakelitlemezről:). Esetleg áthívom egy barátnőm és már nem vagyok egyedül. És örülök hogy nincsenek itthon a szüleim, akik ha látják hogy pihenek mindig kitalálnak valami feladatot:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!