Ez normális? Egy 6-kos fiú
Figyelt kérdés
A suliba van egy pár tanár aki tetszik nekem.Nem tom mért meg de valamelyik órán csak azért figyelek mert ők is ottvannak.Tesin szinte semmit nem csinálok.Normális ez?Am 13-F2010. júl. 1. 00:18
1/12 anonim válasza:
Kamaszkorban minden normalis, a lenyeg, hogy megtanuld kezelni az ilyesfajta vagyakat :)
2/12 anonim válasza:
Én is hasonló korban a töri tanárba voltam belezúgva xD Most már alig emlékszek rá. 18/L
3/12 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat.am bocs nem tanárba hanem tanárnőbe:D
2010. júl. 1. 00:43
4/12 anonim válasza:
Ebben a korban szinte mindenki szerelmes lesz egy tanárba, vagy tanárnőbe, ez természetes! Majd elmúlik, amikor jön egy lány, akibe jobban az leszel. :) És legalább azon az órán figyelsz. :)
5/12 anonim válasza:
Sztem a nyelvtantanárral te se vagy jóba :D ( nyugi. énsee xD )
13/L
6/12 anonim válasza:
Nyelvtantanár? LooooL ezt inkább meg se hallottam
7/12 anonim válasza:
ne aggódj ez normális én régen a tesitanárba voltam szerelmes xD
8/12 anonim válasza:
Nekem meg a földrajztanár bejön picit..de pssszt...ne mondd el senkinek xD mondjuk nem annyira, de jó pasi tényleg :D
13/L
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat:D
2010. júl. 1. 12:09
10/12 anonim válasza:
általánosba énis így voltam.
aztán jött a középsuli, ottis hasonló volt a helyzet, csak ott meg is dugtam az angoltanárnőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!