Szerintetek ez normális és rendben van? Ti mit szólnátok ha a gyereketek ilyen “influencerekért” rajongana?
A közösségi oldalakon pl instagram megjelent ez az influencer jelenség, hogy fiatal főleg lányok a mindennapi életüket mutogatják másoknak, sminkelnek, vásárolgatnak, többségük gazdag szülőkkel. Őket követik a tinik és rengetek kisgyerek is. Mint valami sztárért rajonganak értük, utánozzák követik őket. Elhiszik hogy ez a beállított, tökéletes, instagram élet a valóság és ez után vágyakoznak..
Ez egy dolog.
A kérdésem arra irányul, hogy szembejött nemrég velem hogy ezek az influencerek szerveznek közönségtalálkozókat ahol a fiatal rajongók szelfiznek velük és ellepik az illetőt ajándékkal. Na mármost én szülőként egyrészt nem nézném jó szemmel azt se hogy el akar menni egy ilyenre a gyerekem, de főleg nem azt hogy drága pénzért egy idegen lánynak vegyek ajándékot a gyerekem nevében.
Szerintem ez már-már beteges dolog.
Főleg hogy a semmiért rajonganak kb. Nem azért mert az illető egyetemre jár, tanul, értelmes témákról beszél, hanem azért hogy levideózza ahogy sminkel amatőr módon ráadásul és megkérdez ilyen kérdéseket hogy “nektek mi a kedvenc szinetek”, “ti hova mennétek nyaralni” stb
Olvastad a kérdést, 3???
Őket követik a tinik és rengetek kisgyerek is.
olyat is meg mutat hogy leugrik a boltba,
Igazad van, ez nagyon fontos...
Nem akartam válaszolni, de olvasva a válaszokat az 5-ösre reagálnék.
Az normális (volt), hogy egy a tehetsége, jó képessége, teljesítménye miatt ismertté vált emberért rajongtál. De itt szinte beltartalom nélküli emberekről van szó. Bocsánat ha valakit ezzel megbántottam!
Nem vagyok jártas ebben, de látom, ahogy a 11 éves fiam ún. youtuberek videóit nézi....pl felveszi, hogyan játszott xy játékkal (xbox, ps)
Remélem, hogy ő nem jut el odáig a rajongásban, hogy pénzt adjon ki rá!
Kedves kérdező! Én próbálom megismerni miért rajong a fiam, és természetesen el is mondom a véleményem neki. Szerencsére van egy nagyon egészségtudatos nagyapja, aki minden nap edz, káros szenvedélyektől mentes, fitt ember! Így van egy olyan példa előtte, amit lehet követnie. Ez úgy gondolom ebben a korban fontos. Remélem azért még maradnak az "éterben" a számunkra normális értékrendet követő emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!