A ti gyerekeitek osztálytársainál kb. hányadikos korban kezdték el a lányok festeni a hajukat?
Az iskola valójában nem szólhat bele hogy fested-e a hajadat, körmödet. Egyéni szuverenitásod ugyan is. Én 2004-ben negyedik osztályban fekete körmökkel jártam suliba. Persze a tanárok próbálkoztak, meg fenyegetőztek de se engem, se az anyukámat nem hatotta meg. :D
Gimiben hajszinezőt egyszer használtam, amitől aztán kb 1 évre lila-rózsaszín lett a hajam hosszának a fele (szőkében előfordul hogy benne marad). De gimiben volt évfolyam társam akinek azt se tudtuk mi a rendes hajszíne, mert eleve mindig rózsaszín volt.
25N
Nálunk a suliban néhány éve volt 2-3 olyan 15 éves lány, aki neonkékre meg türkizzöldre festett hajjal járt.
Amúgy arra felettébb kíváncsi lennék, hogy ilyet tilthat-e középiskola, nem megy-e szembe bizonyos jogokkal...
Elsőben.
Üdv, egy borsodi polgár.
Valamikor 5-8.-ban egy lánynak az alapból rozsdabarna hajában volt egy vörös csík.
9.-ben már a felének ki volt szőkítve minimum félig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!