Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a gyerekkel,...

Mit csináljak a gyerekkel, hogy ezt abbahagyja? Vagy én reagállom túl?

Figyelt kérdés
Van egy 17 éves lányom. Elősuör relvette ezt a rocker stílust ami nem zavart. Viszont mostmár pennywisenak sminkelve járkáll az utcán meg chuckynak öltözik és festi magát. Sokszor fest keresztet az arcára meg ilyen elfolyt sminkeket csinál.. Elég régóta csinálja ezt. Kiskorában is elég fura volt de eddig nem látszott rajta így viszont szerintem elég bizar. Azt mondja ,hogy ez csak cosplay. Oké de szerintem nem utvára való ,meg iskolába ahol meg mindent megengednek. Nem tudok már hogy rászólni. Mit csináljak ? Vagy túlreagállom és hagynom kéne majd abbahagyja?
2018. dec. 13. 15:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért nem lökött. Meg sikeres ezzel nincs baj,mert megy neki az élet. Csak nem értem mi ez a horror mánia nálla de ovóda óta.

Ha rászolok értelmesen válaszol,nem szemtelen,csak annyit mond hogy jól érzi magát igy mert a munkájára emlékezteti.

Amit én megértek, de azért nem szívesen nézem ahogy járkál. Persze lehetne roszabb,tudom, de az emberek csak a külső alapján itélnek és azt se akarom,hogy emiatt legyen baja. De lehet feleslegesen aggódok.

2018. dec. 14. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

"Azért nem lökött."

Bocs, de még teszerinted sem okés a csaj, mert h rólaa normális lenne, akkor nem írtál volna ki kérdést!

2018. dec. 16. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, de még teszerinted sem okés a csaj, mert ha normális lenne, akkor nem írtál volna ki kérdést!
2018. dec. 16. 12:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen de azérz nem örült mert ,itt sokan azt hiszik most,hogy elrontja az életét pedig boldogúl. Csak észrevettem hogy a barátja is fura,a kollégái is azok,a munkahelye is az, ami nem baj, csak na ez a ruházat vagyis smink valahogy nem tudok hozzászokni. Jövőre érettségi és azt mondta leteszi utánna végleg a munkahelyén marad ami azt jelenti hogy velük fog vándorolni. Én meg az anyjaként még ha már 30 éves lesz akkor is a lányom. El kéne fogadjam hogy ő igy jól érzi magát, de ez nyugtalanitó.
2018. dec. 16. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!