Mit csináljak a gyerekkel, hogy ezt abbahagyja? Vagy én reagállom túl?
Ne foglalkozzál vele.
Ő most az hiszi, hogy egy igazi egyéniség, miközben leutánozza a többi félhülyét.
Árufeltöltőnek így is alkalmas lesz a teszkóban...
na várjál, összefoglalom: 17 éves, iskolába jár, mellette dolgozik, ráadásul nem a szalag mellett sínylődik vagy hajnalban pénztáros a város másik végén, hanem szereti a munkáját és jól érzi magát, vannak barátai, ja, meg még tanul is. anyu összetette volna a két kezét, ha ilyen vagyok 17 évesen, basszus.
próbáljunk már meg túllépni ezen az irigy, beszűkült, magyaros mentalitáson, ha neki jó, ha jó gyerek, akkor mégis miért bajod hogy hogy néz ki? ismered azt a szép, csak ilyenkor valamiért mindig elfelejtett mondást, hogy nem a külső a lényeg?
vagy ez csak tök simán az elfojtott irigység? hát akkor keress te is olyan munkát, amit élvezel, vagy legalább örülj neki, hogy a lányodnak ilyen jutott.
Csinálj róla jó sok fényképet, aztán 5-6 év múlva mutogasd az udvarlóknak a vasárnapi ebéd után. :-)
Szerintem nem gáz, főleg, ha a munkájában ez az elvárás. Ha egyéb bizarr jelek (falcolás, tűszúrás, vérvétel nyoma) nincs rajta, nem aggódnék.
Ha még csak udvarló lenne. Már van párja is,de a fiú is olyan mint ő. A munkahelyen ismerkedtek meg. A srác meg maszkokba szeret járkálni.mintha lenne kettőjüknek egy bizar közös világuk, amiben nincs más élő lény. Ez nem hangzik rosszúl, de elég érdekesen néz ki amikor a fiú horror bohóc maszkban, a lányom pedig horror sminkben mennek a buszon ,és az utcán. Kicsit se zavarja őket hogyha megjegyzést tesznek rájuk. Ekkor mondtam ,hogy azért az utcán nem kéne horror színházast játszani vagy nem tudom pontosan mi az én nem birom annyira a horrort de igy ilyesztgetik ott az embereket meg előadnak.
Szerintetek ilyen marad? Bár a munkahelye végett szerintem igen.
Kéne neki mégegyszer szóljak? Másnak is volt ilyen a gyereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!