Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek magányos?

Figyelt kérdés
Most költöztem anyukámmal New York-ba és nagyon magányos vagyok.Barátaim nincsenek,mivel nem tudom hogy barátkozzak,suliban még itt nem voltam.Május elején költöztünk ide.Azóta magántanuló vagyok .Otthon sohasem ülök,de még így sem megy.Ráadásúl én főleg lányokkal szoktam barátkozni fiúként még nehezebb.Egy 12 éves fiú.
2010. jún. 25. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Apám...New York:D

Az minden vágyam hogy eljussak oda:P

Mázlista vagy:D

Amugy meg hidd el idővel biztos lesz.Ha jól beszéled az angolt akkor nem lesz gond azzal:D

New york:DÁáá.De jó neked:D:D

12/l

2010. júl. 10. 15:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért vagyok magántanuló h egy kicsit megszokjam itt...most már rendes suliba fogok járni:D
2010. aug. 13. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is itt lakunk es van egy ismeros csalad, ahol ket fiu van a kisebbik pont a te korcsoportod - ok. egy evvel idosebb... Merre laktok? Brooklyn, Queens, Bronx?

Ha gondolod irj priviben.

2010. aug. 13. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Amerika maga a pokol és a világkormány központja...

További kellemes időtöltést!

A magányosságot illetően csak idő kérdése...

2010. aug. 13. 19:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves elottem szolo...akkor te mar bizonyara jartal itt es tudod, a sztereotipiakat!

Fogalmad sincs mi van itt...

2010. aug. 14. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!