Mi tévő legyek? Nagyon magányos vagyok.
Már bocs, de saját magadnak csináltad ezt a börtönt.
Olyan szánalmas, hogy a sok buta ember retteg egy vacak kis vírustól.
Sétálni nyugodtan lemehetnél a babádtól, influenza mindig is volt, van és lesz is, nem kell bedőlni a médiának.
Nem azt mondom, hogy utazz tömegközlekedéssel, de egy sétába nem halsz bele és a babának is jobb, mint szegényt bezárva tartani levegő nélkül!!
Ne hogy sírj! Mozdulj ki egy kicsit, sétálj, nézd az embereket. Rossz lehet egyedül nap mint nap. A párod valójában nem párod, én az írásod alapján robotmunkásnak látom. Ő nem érzi, nincs igénye arra, hogy hármasban legyetek? Vagy megszervezni nagyszülőkkel hogy vasárnap ügyeljenek a picire, hogy ismét kettesben legyetek egy délután erejéig. Sokáig nem lehet ezt húzni, mert már frusztrált vagy, s nem kell sok lépcső a depresszióig.
Keress levelezőtársat, szerintem ez is jó megoldás (én örülnék neked).
Picit nézz magadba, s kérdezd meg a lelkedtől mit szeretnél látni életed végén amikor visszatekintesz.
Fel a fejjel! :)
A barátnőm is pont effelé halad a barátjával. Csak náluk nincs házasság, se gyerek "csak" együtt laknak. És pont ettől szeretném megmenteni.
Ha gondolod, szívesen beszélgetek Veled msn, levél, és ha bp-i vagy akkor ha minden oké akkor majd ha úgy gondoljuk találkozhatunk. Hiába van barátnőm, nem igazi barátnő akire mindig lehet számítani. Sajnos nincsenek barátaim.:( és vágyok rá. Akinek párja lett a legtöbb mindig a párjával van és így megszakadtak a barátságok...
Szia, ne zarkozz be!!! Jo, hogy tudod, hogy menned kell, csinalnod kell valamit, beszelgetned kell, emberek kozott kell hogy legyel.
Menjel el baba klubba, tornazni a kicsivel, vidd el baba uszasra, es mindenfele programra ahova csak lehet! Ismerkedjel meg tobb kismamaval is, hidd el a tobbi kismama is hasonloan van mint te. A ferjuk dolgozik, ok egyedul vannak.
A kisfiadnak is jobb lenne, ha tobb mindenkivel talalkozhatna, nemcsak veled lenne.
A virustol ne feljel! Azt meg a boltban is elkaphatod, vagy a ferjed is hazaviheti, tehat nem tudod magadat megvedeni, hidd el!
Muszaj az embereknek is elmenni dolgozni, bolcsodebe, mindenhova, ha mindenki felne a h1n1-tol, akkor mi lenne, leallna az elet?:)
Menjel, menjel, menjel. Ismerkedj, beszelgess, setalj! Kerdezd meg a vedonodet is, hogy a kozeledben van-e kismami, hozzon ossze vele!
A neten is sok baba-mama oldal van, oda is irjal, ird meg hogy hol laksz, es biztosan lesz jelentkezo akivel megimerkedhetsz!
Vagy kezdjel el Avon-ozni, vagy barmit csinalj, csak hogy kimozdulj otthonrol! A ferjednek pedig mondd meg, hogy foglalkozzon veletek, mert depresziosnak erzed magadat, kerjel tole segitseget, beszelj vele, mondd neki, hogy ertsen meg teged!
A szuleidhez menjel haza minden 2. heten pl. es par napot toltsel ott naluk. Az o kornyekukon is ismerkedjel meg kismamikkal.
Legyen erod, ne zarkozz be, mert csak rosszabb lesz az allapotod.
Esetleg dolgozni nem tudnal visszamenni hamarosan? Akar csak reszmunkaido is? Az is jo lenne.
a férjeddel kellene beszélni, mert így tönkre fog menni a családotok, el fogtok távolodni.
csak ő segíthet ezen szerintem.
muszáj ennyit dolgoznia tényleg???
ha nincs enek közös élményeitek, nem vagytok együtt, akkor az borzalmas lehet...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!