Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 14éves lányotok este elegedn...

A 14éves lányotok este elegednétek szorakozó helyekre? és medig?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%

Én 14 évesen mentem el először bulizni szórakozóhelyre a barátnőimmel.

Nagyon jól éreztük magunkat és nem volt semmi gond.

A hajógyári szigetre mentünk.

Azóta is oda járok:D

Ha megbízol a lányodba, akkor szerintem engedd el.

20/L

2010. jún. 30. 18:13
 22/25 anonim ***** válasza:

15/L: 11:42 vagyok. Nem, nincsenek értelmezési problémáim. Átolvastam még 3x a 2mondatodat, amit leírtam az én hozzászólásomba, és még mindig ugyan az jön le róla. Olvasd már át mégegyszer.

Ha ugyanazt gondolod még mindig, akkor valószínűleg neked vannak problémáid. Méghozzá fogalmazásban.

2010. júl. 1. 11:33
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

A támadás nagyon rossz védekezés(: Ennek az oldalnak az a lényege,hogy elmondjuk a véleményünket..nekem ez volt a véleményem, és szerintem neked semmi közöd ehhez! Te sem lehetsz több mint egy tizenéves cicám;) Felőlem pattoghatsz ezerrel, akkor sem fog senki rád figyelni^^

Nah csók

2010. júl. 1. 13:02
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
Mondja meg, hová megy, és jöjjön haza taxival vagy másokkal, akkor maradhat úgy, hogy 10re hazaérjen, de annál egy perccel se csúszhat későbbre, én ezt várnám el.
2010. júl. 19. 12:02
 25/25 anonim ***** válasza:
54%

15/L: Nem. A támadás nem rossz védekezési módszer :)

Csak próbáld ki. Rád sem figyel senki, megnyugodhatsz.

Miből gondolod, hogy tizenéves vagyok? Na, mindegy, gondolj, amit szeretnél, szivecském =)

2010. júl. 22. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!