A 14éves lányotok este elegednétek szorakozó helyekre? és medig?
Te nyilván a gyerek vagy. a köszíí-t nézve(: de nincs ezzel semmi probléma. ÉN biztos NEM engedném el a lányom, főleg nem szórakozóhelyekre..főleg ha azt nézem, ilyen helyen nagyon hamar elhülyítik a lányokat..nah csak egy szívás, csak egy korty pia..igen tudom miről van szó..amúgy sem menők már az ilyen disco félék..nem tudom melyik helyre akartál menni mondjuk..(: Ha már elmész esetleg Bed,mert ott azért kisebb az esélye kétes dolgoknak, bár az meg baromi drága..
15/L
utolsó vagyok*
Azt lehagytam, hogy sztem még Bed-be sem való menned, én is egyszer vtam..De akkor már a 15-öt is rég betöltöttem..
Olyan vicces olvasni azok véleményét, akik még életükben nem voltak szórakozóhelyen.
Ha bulizni akarsz, mindig $nagy baráti társaságban tedd. Ha ismerem őket, bizok bennük, és tudom, hogyha gond van felhívnak, akkor természetesen elengedlek. Egyedül, vagy csak egy barátnővel nem.
Én 14 voltam, amikor életemben először koncertre mentem, a koncert tartott 10ig és éjfélig engedtek el, addig beültünk egy kocsmába, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, aztán sétáltunk, és nem erőszakoltak meg minket egyszer sem.
Igen, lehet hallani a rémszorikat, amik nagyon szörnyűek, és akikkel megesett azokat rettentően sajnáljuk, viszont nem ismerjük a körülményeket, nem tudhatjuk, hogy mi provokálta az elkövetőket, nem azt mondom, hogy elfogadható dolgot csináltak, sőt, az ilyeneknek ugyanazt a fájdalmat kéne visszaadni, amit okoztak, de egészen addig, amíg nem vagy ott, semmiben sem lehetsz biztos.
15 évesen a szüleimnek édesmindegy volt mit csinálok, nekik csak az számítpott, hogy a kitűnő megmaradjon, és puszi. Viszont a barátaim vigyáztak, és most is vigyáznak rám. Nem azt mondom, hogy legyen tiéd a világ, nem is azt hogy minden héten menj el egy discóba, de havonta egyszer belefér. Maximum hajnal egyig, úgy, hogy vagy hazakísérnek, avgy eléd mennek, mert egyedül az utcán nem mászkálunk, nem kísértjük a szerencsénket.
De könyörgöm, ne azok osszák az észt, akik a Híradóból és Fókuszból, na meg a nagyszájú barátnők elbeszéléseiből merítik az infókat, hanem azok, akik tudják miből áll egy jó buli. Lehetsz 15 évesen érett, de az is megeshet, hogy gyerekes vagy.
Ennyi idősen a viselkedésed dönt, nem az, hogy most '93-ban vagy '95-ben születtél.
19:08 [15/L, tegnapelőtt]
"Te nyilván a gyerek vagy. a köszíí-t nézve(: de nincs ezzel semmi probléma."
"Azt lehagytam, hogy sztem még Bed-be sem való menned, én is egyszer vtam..De akkor már a 15-öt is rég betöltöttem.."
Ezt a 2 mondatot bírtam nagyon xD Azt hiszed, akkora nagy különbség van a 14 és a 15 között? Hát nemigen :D Ne beszélj úgy, mintha te már "nagy" lennél =P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!