14 éves fiatoknak megvennétek az új cod játékot?
Nem
Öcsémnek majdnem tönkretette az életét
Komoly függőséget okoz
Pedig ő komoly pénzeket is keresett vele, mert tényleg nagyon jó volt.
Ami a gond, hogy hiába csináltunk akármit nem lehetett a hép elől elrángatni.
Se szép szóval, se fenyegetéssel,
Megvonással sem...
Úgyh nem
Nem tudom milyen az uj en az 1el jatszottam 17-18 eves koromtol es nagyon szerettem...klan tag is viltam....de nem gondolnam hogy nagyobb fuggoseg lenne mint barmilyen masik jatek vagy sorozat.
Igazabol.attol fugg milyen a gyereked. Ha olyan aki tudja a kotelesseget es meg is csinalja stb akkor megveszed aztan max ha romlanak a jegyei leszedeted vele...ertelmes okos gyerekkel ezt meg lehet beszelni. Ha meg olyam hogynlebecol es nagy ivben tojik a sulira , akkorngondolom tojik arra amit kertek tole es akkor teljesen felesleges megvennetek mert csak vita forras.
Vedd meg neki. Manapság minden játék mocsok drága. De mielőtt megveszed, nézd meg a rendszer követelményeket, hogy biztos fut e.
Ja és ha az elején megfogod a bajt, pld látszik hogy kezd rajta függeni, és kezd nem figyelni szavaidra, a leghatékonyabb módszer az, ha áramtalanítasz :) Ne fenyegesd, hanem instán csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!