Igaz az hogy a kamaszok, bár nagyon sokat lógnak a technológiai eszközökön ( telefon, gép, játékkonzolok, internet), de ezeket csak szórakozásra használják, és "tulajdonképpen" digitális analfabéták?
m pl. egy szövegszerkeztőt, vagy egy diavetítő alkalmazást se képesek kezelni, és némelyikük még az interneten se tud
információ után keresni.Főleg informatika tanárok válaszát várom.
nem, nem igaz.
az meg hogy egy tanár mit gondol, nem igazán mérce
#1 mert a Wikipédia nem forrás, igaz
nlcbe is csak idióták irnak?
sznob f...sz!
Nem vagyok tanár, és még kamasznak nem nevezném a gyerekem, 3.osztályos általánosban. Most nincs informatika(...), tavaly volt nekik. Az alapján, amit ők tanultak, én nem csodálkozom az általad írt helyzeten. Ha a másodikosok informatikája = szabadfoglalkozás = internet végig, ahol mégcsak korlátozva sincsenek az oldalak (ennek meg is lettek a következményei az iskolában), nem tudom, mit lehetne hozzáfűzni.
Lányom a Paint iránt érdeklődik, azt talán néha megnyitották, de mikor rákérdeztem, hogy ezen kívűl milyen programot mutattak nekik, azt mondta, semmit...
(Én emlékszem, azért mi 2-3.osztályban már ismerkedtünk Word, Excel, és társaival.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!