Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaz az hogy a kamaszok, bár...

Igaz az hogy a kamaszok, bár nagyon sokat lógnak a technológiai eszközökön ( telefon, gép, játékkonzolok, internet), de ezeket csak szórakozásra használják, és "tulajdonképpen" digitális analfabéták?

Figyelt kérdés

m pl. egy szövegszerkeztőt, vagy egy diavetítő alkalmazást se képesek kezelni, és némelyikük még az interneten se tud

információ után keresni.Főleg informatika tanárok válaszát várom.

2018. szept. 12. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

nem, nem igaz.

az meg hogy egy tanár mit gondol, nem igazán mérce

2018. szept. 16. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

#1 mert a Wikipédia nem forrás, igaz

nlcbe is csak idióták irnak?

sznob f...sz!

2018. szept. 16. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok tanár, és még kamasznak nem nevezném a gyerekem, 3.osztályos általánosban. Most nincs informatika(...), tavaly volt nekik. Az alapján, amit ők tanultak, én nem csodálkozom az általad írt helyzeten. Ha a másodikosok informatikája = szabadfoglalkozás = internet végig, ahol mégcsak korlátozva sincsenek az oldalak (ennek meg is lettek a következményei az iskolában), nem tudom, mit lehetne hozzáfűzni.

Lányom a Paint iránt érdeklődik, azt talán néha megnyitották, de mikor rákérdeztem, hogy ezen kívűl milyen programot mutattak nekik, azt mondta, semmit...

(Én emlékszem, azért mi 2-3.osztályban már ismerkedtünk Word, Excel, és társaival.)

2018. okt. 4. 01:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, egy kicsit elkanyarodok a fiataloktól. Apám és a szomszédom között 3 év van. Amíg apám összerak egy komplett gépet, a szomszéd bevallotta, örül, ha be tudja kapcsolni. Na, gondolom, ez más korosztályban is így lehet, egyénfüggő.
2018. okt. 4. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!