Más is így van ezzel, vagy csak én látom így a dolgot?
Ez inkább számomra ilyen érdekesség, és kíváncsi vagyok, hogy ti is így vagytok/voltatok e ezzel!
4.es voltam(alsós) amikor ebbe a suliba jöttem, és mindíg úgymond felnéztem a 8.osokra, hogy ők már milyen nagyok, milyen jó nekik, milyen nőiesek már. Szerettem volna az ő helyükbe lenni. Divatosan öltözködtek, sminkelték magukat stb. Szépekvoltak, és a fiúk se voltak már annyira gyerekesek. Most én leszek 8.os. És vissza gondoltam erre, amit régebben gondoltam a 8.osokról. És nem érzem magam se nagynak, meg semmi változást nem érzek! Persze jó érzés, hogy mi vagyunk a suliba a legngyobb, de egyben fura is, hogy 'nemrég' még csak 4.esek voltunk (mert az bennem valahogy meg maradt). Valyon a mostani alsósok is ugyanúgy néznek fel (majd) ránk, mint anno mi a nagyobbakra? Vagy csak én vagyok/voltam ilyen?.. És miértnem érzem a változást. Eltelt 8 év, és nem érzek változást. Persze én is nagyobb lettem, csinosabban öltözködöm stb, de ennyi . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!