Más is így van ezzel, vagy csak én látom így a dolgot?
Ez inkább számomra ilyen érdekesség, és kíváncsi vagyok, hogy ti is így vagytok/voltatok e ezzel!
4.es voltam(alsós) amikor ebbe a suliba jöttem, és mindíg úgymond felnéztem a 8.osokra, hogy ők már milyen nagyok, milyen jó nekik, milyen nőiesek már. Szerettem volna az ő helyükbe lenni. Divatosan öltözködtek, sminkelték magukat stb. Szépekvoltak, és a fiúk se voltak már annyira gyerekesek. Most én leszek 8.os. És vissza gondoltam erre, amit régebben gondoltam a 8.osokról. És nem érzem magam se nagynak, meg semmi változást nem érzek! Persze jó érzés, hogy mi vagyunk a suliba a legngyobb, de egyben fura is, hogy 'nemrég' még csak 4.esek voltunk (mert az bennem valahogy meg maradt). Valyon a mostani alsósok is ugyanúgy néznek fel (majd) ránk, mint anno mi a nagyobbakra? Vagy csak én vagyok/voltam ilyen?.. És miértnem érzem a változást. Eltelt 8 év, és nem érzek változást. Persze én is nagyobb lettem, csinosabban öltözködöm stb, de ennyi . :)
Utolsó :)
Akkor mi végülis egy cipőben járunk .. hihi (:
Mintha én írtam volna.Énis úgy voltam vele még alsóban ,hogy dejó a 8.osoknak.Jővőre énis annyi leszek és nem érzem hogy "nagy" lennék.Most a középiskolásokról gondolom hogy már "nagylányok"!Kiváncsi leszek jővőre mit mondok majd erre.xd.
Ui:Alsóban (3.-ban,4.-ben) a 7.eseket is olyan nagynak gondoltam ,hiszen sokan festik magukat(nem 1 kilóra gondoltam) és már van fizika kémia biosz föci,de nem érzem magam "nagynak" ,mint ahogy akkoriban gondoltam!
mintha magamat hallanám:D
én egész alsóban annyira felnéztem a felsősökre,hogy hozzájuk sem mertem szólni:DEgy lány volt akivel jóban voltam és még 5.-ben is haverok voltunk,de utána elballagott.:)Most meg én leszek nyolcadikos és azért érzem,hogy nagyon adnak a kicsik arra,hogy mi a véleményünk. ha nekünk valami nem tetszik és neki sem,de előtte nem merte mondani,akkor amiután mi mondtuk rögtön bátrabban mondja.:)
AMugy azért nem érzed a változást,mert 8 év alatt történt.Szép lassan megszoktad.Nekem is olyanon az osztálytársaim mint régen,csak magasabban,más a frizurájuk,öltözködésük és gonolkodásuk:)
13/L
én 9.-es vagyok és Igen én már nagynak érzem magam, tehát aztmondom hogy na én már gimnazista vagyok. Az alsósok egyáltalán nem tisztelnek minket (középsuli, ált isk egyben) de nagyon jó "nagynak" lenni
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!