Már miért lenne olyan fontos ez kamaszkorban?
A szerelem szerintem mindegyik korban ugyanolyan fontos.
Azért csámcsognak nagyon ezen a témán főként kamaszkorban, mert a többségnek kamaszkorban van az első kapcsolata, akkor lesz először szerelmes, először hoz fel fiút/lányt stb. De nem hiszem, hogy 15 évesen fontosabb lenne, mint 22 évesen vagy 30 évesen.
Valakinek nincs 18 éves kora alatt kapcsolata, amivel szerintem nincs baj, bár sokan cikinek érzik.
Azért gondolhatják fontosnak, mert tapasztalatokat szerzel ezen a téren kamaszként.
Én tudom milyen ha valaki okosabb az átlagnál. Na nem azért, mert én okosabb vagyok. A bátyám a félelmetes zseni, már 14 évesen mensa tesztre akarták cipelni (gőzöm sincs, akkor volt-e már 17 éves korhatára), mindenesetre ő nem akarta ezt az egészet azt tudom. Persze később röhögve megírta a tesztet..
Na szóval ha valaki, hát ő aztán nem semmi egy pali.. de tudod mi a közös benne és a többi hasonló intelligenciával rendelkezők között? Soha nem hallottam még őket kérkedni a zsenialitásukkal. És bármikor le tudnak ereszkedni az én átlagos agyamhoz és elmagyarázni valamit az én átlagos nyelvemen, hogy én is értsem, mindezt anélkül, hogy amúgy leereszkedőnek tűnne.
Te aki kijelented, hogy okosabb vagy az átlagnál, meg jól kell vetíteni, te nem vagy okosabb hidd el :) Lehet, hogy kicsit gyorsabban jár az agyad, de ennyi.
Neked csak simán problémáid vannak az emberi kapcsolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!