Normális, hogy egy kamasz fiú nem hajlandó semmit csinálni ilyen melegben?
17 éves, tavasszal ősszel és télen nincs semmi probléma, alig van itthon, mindig valahová járkálnak a haverjaival.
De ilyenkor nyáron max hetente egyszer elmennek fürdeni a tóra, de a többi napon csak otthon fekszik a szobájában, max este/éjjel megy ki.
Egész nap fekszik, tv-t néz, megállás nélkül megy neki a ventilátor (meleg van a házban is, kb 30 fok).
Azt mondja mindig hogy ő inkább meghalna, csak ne kelljen kimennie ebben a fülledt melegben a napra. Egész nap szurok sötétben van lehúzott redőnyökkel.
Én megértem a fiadat, utálja a meleget, biztos nehezen is bírja, én is ilyen vagyok.
Idén egész nyáron itthon voltam, néha kimozdultam vagy elmentünk pár napra valahova egy kicsit nyaralni, a Balatonhoz meg ilyenek, de semmit nem csinálok, csak egész nyáron itthon ülök, gépezem, tévézem, telefonozom,fekszem. Nálunk 28 fok van a lakásban, kint meg 30 fok feletti hőmérsékletek, nekem ez már sok, alig várom a lehűlést, utálom a nyarat. Van egy mobilklímánk, néha beindítom, de 1 óra alatt elmegy a hatása, nem túl sok értelme van.
Szerintem normális és lehetőleg, amint jön a jó idő, és nem lesz ilyen meleg, megint hajlandó lesz kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!