Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg van vele valami baj?

Tényleg van vele valami baj?

Figyelt kérdés
Egy 15-nemsoká 16 éves lányról van szó.Szülei egyetlen gyermeke,nagyon jó szülő-gyermek kapcsolat van köztük.Sosem felesel nekik,veszekedni sem szoktak.Édesanyjával mintha legjobb barátnők lennének,sosem szab a lánynak határokat,nem tiltja semmitől.Édesapja szigorúbb,de vele is ugyanolyan jó a kapcsolatuk.Állattartással foglalkoznak,szarvasmarhák,sertések és birkák vannak a tulajdonukban.A lány gondozza őket,etetés,trágyázás,marhák itatása.Ő szerette volna csinálni,nem a szülei parancsára csinálja.Mellette szezonban széna és szalmahordás.És még a tanya rendben tartása,ez alatt a fűnyírást,veteményes gondozását,fák gondozását értem.Ezeket is magától csinálja,más nem érdekli.A mezőgazdaság őrült szerelmese.Mellette a lány egy erős iskolában tanul,a 8. osztályt 4,4-es átlaggal zárta,két tantárgyból különórákra is jár.Neki nem igazán felelt meg ez az átlag,jobbat szeretne a továbbiakban.Komoly céljai vannak.Nincsenek barátnői,a környékben élőkön kívül nem barátkozik senkivel.Mindig a felnőttek között érezte jól magát,a közvetlen szomszédaival rendszeresen összejár,igaz ők felnőttek.Velük van közös témája,viszont a vele egykorúakkal nincs.Sosem volt még rajta smink,nem volt műkörme és hasonlók.Bulizni sosem volt még,elmondása szerint nem is szeretne.Ha nem éppen otthon van,akkor valamelyik szomszédjánál.Nem érdekli az öltözködés,szerelme se volt még soha és nem is érdeklődik a fiúk iránt.Szerintetek probléma hogy ő ilyen,és változtatnia kellene,vagy pedig jó így ahogy van?
2018. aug. 6. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg még éretlen vagy, mivel nagyon szoros a kapcsolat a szüleiddel, még teljesen gyerek-státuszban vagy otthon, ezért nem vágysz másra, más társaságra, önállóbb dolgokra. Egyszerűen későn érő típus vagy és ennyi, ami nem baj.

Lehet hogy csak 20 éves korod után fogsz bulizni járni, ki tudja. Én is csak egyetemen kezdtem el, és pasizni is 19-20 éves koromban kezdtem.

16 évesen még teljesen oké ez az állapot, arra azért vigyázz, hogy 10 év múlva, 26 évesen ne ugyanez legyen a szitu mint most, mert az viszont már gáz lenne.

2018. aug. 11. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!