Szülők: Ti meddig (este, jó időben) engednétek el 15 éves fiatokat? Egy 20 éves haverjával van, aki megbízható.
Hát ritka a normális 20 éves fiu:DDe biztos akad kivétel
Én is csak azt tudom mondani,hogy ülj le anyukáddal és beszéljétek meg,nyilván félt téged,a javadat akarja,csak sok szülő nem látja,ha a gyerekének tesz rosszat.
Amugy meg ritkán mászkálok el,de akkor elengednek engem is,és én lány vagyok temeg fiu,de anyud dönt nem én:D:D:D
14L
Szia én egy Anyuka vagyok.
Mint minden szülő én is féltem a gyerekemet,de tudom,hogy szeretne fiuzni meg egyéb,ettöl is féltem igazán,mert a mai fiatal fiuk olyan megbizhatatlanok,de ha rendes a te barátod akkor egy probát azért engednék.Ha az az egy rendbe történne,akkor lehetne következő alkalomról beszélni.
Nyilván minden szülő aggodik a saját gyermekéért,de egyszer sajnos eljön az az idö mikor kikerülnek a fészekből:S:S
39 ÉVES ANYUKA(14-17 éves lány anyja)
Én a lányomat csak este 10ig,szoktunk is veszekedni emiatt,a fiamat meg hajnal 3ig,és ha kell értemegyek,ne mászkáljon sötétbe,annyi sok rossz ember van az utakon.
Emiatt szoktak lenni veszekedések,mivel a lányom és a fiam egykorú:DDe hát egy lányt sokkal jobban kihasználnak a fiuk,mint egy fiút a lányok 43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!