Megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Az van hogy tegnap ráirtam egy fiúra. Mert más nem volt fenn msn-en, de van barátom.
Megcsalásnak számit?
De semmi flört nem volt semmi. Csak kérdeztem zavarok-e és azt mondta igen.
Ennyi volt.
Ez megcsalás?
2010. jún. 17. 11:44
21/31 anonim válasza:
kérdezed??? ez az ügy bolhából elefánt dolog
22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem is :s
2010. jún. 20. 16:17
24/31 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2010. jún. 26. 09:05
25/31 anonim válasza:
igen báztméég -.- ... nehogy szóba állj más fiúkkal mer azmár megcsalásnak számít... Gratulálunk ... -.-
26/31 A kérdező kommentje:
Na már lezárt ügy mert szakitott.
2010. júl. 2. 14:27
28/31 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem azt monndta mert csak a barátnőmmel vagyok.Pedig csak 3 napot nem voltam vele.
De kiderült nem is azért szakitott,hanem mert olyan lány tetszett neki akinél nem volt esélye.
Nekem nem vallodta be megkérdeztem hogy azért szakitott mert nem mentem ki 3 napig?
azt mondta nem tudja. De hiányzom neki.
Egyszer meg azért irt rám msn-en hogy hiánzom-e neki?
2010. júl. 6. 07:58
29/31 anonim válasza:
nem,dehogyis.Amúgy szerintem még a flörtölés se számít megcsalásnak,van ami belefér.De nyugi ez nem volt az.
30/31 anonim válasza:
lehet megbánta hogy szakított veled,és pedálozna vissza.Tégy belátásod szerint.Vagy írj ha van konkrét kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!