Normális, hogy ezért félek a gimitől?
Ráérsz akkor is félni ha netán tényleg azt tapasztalnád hogy negatív hatása van. Az is lehet hogy pozitív hatása lesz számodra a giminek.
Például engem meg attól féltettek a szüleim hogy nem megyek el dolgozni hanem otthon lopom a napot. Aztán a gyakorlatban kiderült hogy pont annak lett pozitív hatása hogy otthon maradtam és a saját és a család életével törődtem, meg a saját vállalkozásommal. Annak meg teljesen züllésbe taszító hatása volt ha idegen munkahelyen dolgoztam. Ennyit a félelmekről.
Ne aggódj, nem fogod megszeretni, amit most utálsz. 😁
Nekem a gimi volt életem egyik legjobb időszaka. Mai napig tart a gimis barátság a legjobb barátnőmmel, pedig 37 vagyok.
Kívánom, hogy neked is legalább olyan szép legyen, mint nekünk volt.
Én attól féltem, hogy elfogok kezdeni cigizni, mert kb. 2-3 emberen kívül az egész osztály cigizett a 30-ból, de nem kezdtem el. A szüleim sosem tiltottak tőle, valószínűleg ezért nem. Egy kamasz számára a tiltott dolgok (szex, pia, cigi, drog, stb.) a legvonzóbbak és ezért csinálják.
Te pedig ne félj kérdező, ha olyannak neveltek a szüleid, akkor kizárt, hogy ennyire megváltozz.
16/F
Aranyos vagy :) Mindenki változik, de attól ne félj, hogy szöges ellentéte leszel magadnak.
Azt tanuld meg, ne barátkozz olyanokkal, akik nem a te érdeklődési körödben mozognak. Ha nincs rá ambíciód, ne akarj bekerülni a keménymagba.
Biztos találsz barátokat, ha pedig mégsem az osztályból, nézz szét máshol vagy szakkörökön, különórákon.
Ha szeretnél bővebben beszélgetni a kétségeidről nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!