Mennyi pénzt adnátok 15 éves lánynak aki 3 hétig kb heti 20-25 órát vigyázna a másodikos fiatokra?
Ő azt mondta rám bízza mennyit adok. Napi 4000ftra gondoltam.
Reggelit kellene adni ha én nem tudnék, délelőtt játszótér vagy amit szeretnének csinálni, és ébet melegíteni.
Délután 2re érek haza
Keress rá, hogy a környéken milyen órabérrel dolgoznak bébiszitterek és ha mondjuk óránként 1000, akkor adj a lánynak 5-600at óránként.
Már ha képzetlen. Ha képzett akkor meg látod mennyit kér el más.
1. kiskorúra nem bíznám a gyerekemet, mert bármi van, ott áll meglőve, NULLA joggal
2. olyanra, aki nem végzett elsősegél tanfolyamot és TUDJA alkalmazni szintén nem bíznám a gyerekemet
Lehet lepontozni, nem érdekel.
Amúgy én 1000 ft-os órabérben dolgoztam mint szitter, anno.
Miért, az anyuka végzett elsősegély tanfolyamot? Vagy az nem számít, mikor az anyuka mellett fullad meg a gyerek a kajától, mert az ő gyereke? Arról nem is beszélve, hogy a 2.-os azért nem csecsemő, simán eljátszanak reggeltől kettőig.
Gondolom a kérdező valamennyire ismeri is a lányt, hogy ár meri bízni. 14 évesen már én is gyerekekre vigyáztam, volt ott 1 évestől 5 évesig minden. 18 éves koromban egy másik lánnyal voltam animátor egy nem ottalvós táborban, 12 gyerekre vigyáztunk ketten, strandon. Ja bocsi, akkor már nagykorú voltam, az nyilván más itt sokak szerint. :) (hozzáteszem ez nem 20 éve volt, mikor "biztonságosabb volt a világ", hanem 2)
Kérdező, teljesen jó az a 4000 ft
Többször vigyázott rá, fiam imádja őt. Fiam is tudja ha a "szerelme" vigyáz rá akkor jók kell viselkedni. Rengeteget kézműveskedtek idáig.
Bébiszitter akinek van végzettsége 8-9 ezret kér egy napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!