Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire normális az, hogy...

Mennyire normális az, hogy betöltöm a 18-t és akkor is otthon kell lennem este 8ra max. Fél9re és sehova nem mehetek bulizni, nem aludhatok barátnőmmel akivel melleseleg kér éve vagyok együtt. Szerintetek? 17/F

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Én már 17 évesen volt hogy úgy mentem el buliba hogy másnap reggel jöttem haza, nem cseszetek le anyámék , tudták hogy mikor fogok hazaérni( de egész este nem aludtak:D).

Igazából évente egyszer megyek buliba szal mondhatom hogy nem járok.:D

Engem is féltenek de nem viszik túlzásba, bár néha volt olyan érzésem pl amikor nem akarták odaadani a kocsit mikor meglett a jogsim, de még most se engednek el 30 km-nél messzebbre.

2010. jún. 16. 06:35
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Én még 20 évesen is este 9-re jártam haza és nem alhattam ott a pasimnál akivel már egy éve jártam. Nem haltam bele. Igaz akkor nagyon bántott hogy így meg van kötve a kezem, de ma már nem érdekel így 30 évesen, egyáltalán nem bánom hogy rövid pórázon voltam, így legalább nem kanászodtam el, és most normális családanya vagyok.
2010. jún. 17. 21:53
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Bár 19 évesen én már külön éltem a szüleimtől, de mai 32 éves eszemmel tudom, hogy mennyire gyerek voltam még. Nem maradsz le semmiről. Megértem, hogy a mai világban ezt gáznak érzed, mert nagyon szabados a fiatalok nevelése, de hidd el, a szüleid jól csinálják:)
2010. jún. 17. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
annó a szüleim féltettek, de engedtek (persze azért voltak korlátok). azt mondták, bíznak bennem, míg el nem játszom. nem játszottam el, és te sem. beszélj velük, szerintem megérdemelnél egy kicsit több szabadságot. ha a barátnőd a szüleivel él, miért ne aludhatnál náluk, ott is "szem előtt vagytok". meg úgy egyáltalán, a f9-es érkezés túl szigorú egy ennyi idős srác esetében. N/34
2010. jún. 17. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem normális dolog. Már majdnem 18 vagy, nagykorú, és elég rossz lehet neked, hogy a 14 évesek rövidebb pórázon vannak mint te. Nem lennék a helyedben, csak azt teheted, hogy leülsz velük beszélni. Te semmi rosszat nem akarsz tenni, pláne ha előtte sem tettél, nincs veled tényleg probléma se suliban se otthon, akkor miért ilyen szigorúak a szüleid és miért nem bíznak benned? Ezt próbáld nekik elmagyarázni! Meg kell érteniük hogy felnőttél!
2010. jún. 18. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!