14 évesen lehet házibuli szülő nélkül?
Szülő nélkül vagy a szülők tudta nélkül? Nem mindegy.
Szülő nélkül egyébként igen, ha megbíznak benned a szüleid ÉS a többi szülő elengedi a gyerekét így, hogy tudja, nem lesz felnőtt felügyelet.
Én személy szerint nem szívesen engedném el a megbízható lányomat se egy ilyen bulira, mert nem akarom, hogy a többi részeg véletlenül a vízbe fojtsa.
Szülőként írom: egyelőre nem. Ha bulit akarsz tartani, mindenben támogatlak, segítek szendvicseket gyártani, stb., stb., de nem mennék el otthonról. Visszavonulnék, hogy ne zavarjam köreiteket, de ha gond van, tudj szólni. Úgy gondolom, 14 éves gyerek anyjaként ez teljesen reális és ésszerű. Voltam ilyen buliban anno, teljesen jól éreztük magunkat, még üvegeztünk is (sokan tudják miről beszélek, mondjuk mi azt hiszem 7. osztályosok voltunk, csak szájrapuszi, amit már az óvodában is elejtenek a gyerekek), szóval jól éreztük magunkat, szólt a zene, táncoltunk, a fiú anyukája egyszer sem szólt közbe, pedig tudtuk, hogy otthon van.
Szülő legyen a közelben, de ne zavarjon semmiben, csak akkor, ha indokolt.
Nem lehetnének egyedül mert medencés buli nem játék. Ránk lennének bízva a gyerekek, így az én felelôségem.
Otthon lennénk és elvonulnánk a szobánkba, a gyerekek legyenek szabadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!