Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 172 cm és csak 46 kiló (lány)...

172 cm és csak 46 kiló (lány) vagyok. Ez normális? amúgy 16 éves

Figyelt kérdés

vagy valami hízókúrát kellene csinálnom?egyébként többet eszem mint a kétévvel idősebb nővérem.

előre is köszönöm a válaszokat:-D

2010. jún. 13. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%

én ugyanilyen magas vagyok, de 5 kilóval nehezebb.szerintem ilyen alkat vagy és nem tudsz hízni, ezt bizonyítja, h ennyit eszel de mégis ilyen vékony vagy:)ha nagyon zavar és hízni szeretnél nekem ez bevált:

éjfélkor vacsizz, vagyis minél később, és akkor 2-3 adagot:)

21/L

2010. jún. 14. 23:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 11 éves 155 magas 43 kilós vok! NEM VOK KÖVÉR!!! De irtad h többet eszel, mint a nővéred! Sztem ilyen alkat vagy! A 17 éves bátyám 185 magas 58 kiló ő non vékony, de sokat eszik! Ő is olyen alkat!
2010. jún. 16. 09:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez szép, csinos lehetsz, én 180/51 vagyok :)

Ne zavarjon, legfeljebb erősíts egy kcisit, és izmosabb is leszel, az szépen mutat a szikár termeten.

2010. júl. 19. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:

a testtömeg index szerint : A gyermek kórosan sovány.

De nem biztos,hogy nagyon látszik..

Azért próbálj pár kg-t felszedni:)

2010. júl. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!