Mennyire korai, ha két 16 éves, fél év járás után lefekszik egymással?
Én 17 évesen feküdtem le először a barátommal, 7 hónap után. Mi is 10 hónapja ismertük egymást. Fokozatosan ismerkedtünk egymás (és saját) testével (testünkkel), de nekem csak fél év után jött el az a pillanat, hogy azt éreztem, hogy én ezt szeretném. Így nekem egyáltalán nem volt korai, megértem rá én is, és ami szintén fontos, a kapcsolatunk is. Nagyon jó élmény volt az első, és mindegyik következő alkalom is. Ha valamiért véget is ért volna maga a kapcsolat, nem bántam volna meg.
VISZONT. Ez a fél év egyrészt egy lélektani határ volt nálam, másrészt ettől végül függetlenül akkor jött el az a pillanat, amikor TUDTAM, hogy most már jó lesz. Előtte éreztem, hogy ez korai, és bárki mondta volna, hogy nem az, nem tudott volna meggyőzni, hiszen az érzéseimet én ismerem a legjobban (ha igazán odafigyelek rájuk). Utána pedig szintén hajthatatlan lettem volna, hasonló okokból. Nem az volt ez az érzés, hogy nekem nem lesz rossz, vagy csak, hogy szimplán jó lesz, vágjunk bele, hanem én magam szerettem volna. A legmélyebb emberismereti szintemig lemenve is azt éreztem, hogy ez jó lesz, ennek így kell történnie.
Ha gyakorikérdéseken teszel fel róla kérdést, és esetleg még adsz is a válaszokra, akkor korai.
(Egyébként jóformán nem volt ember, aki véleményt alkosson arról, hogy ez mennyire korai vagy nem az, mert csak két barátnőmnek mondtam el, másoknak nem kötöttem az orrára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!