Mennyire korai, ha két 16 éves, fél év járás után lefekszik egymással?
# 15 azért lehet 14 évesen már szexelni mindenkivel jogilag mert csak felnőtteknek való?
az akoholt tiltja a törvény 18 éves korig a szexet nem.és vannak 16+os szexfilmek is.
Valóban, lenézem azt, aki 16 évesen a szülei nyakára szül- ahogy azt is, aki 30 évesen teszi ezt. Nem kell milliomosnak lenni a gyerekvallalashoz, de egy minimum bevetel kell és nem, a huszonixezres gyes meg a családi pótlék az nem minimum bevétel, hanem éhenhaláshoz elegendő segély. Érdekes, hogy a te ismeretségi körödben a fiatalon szültek tökéletes szülők-nyilvanvalo, hogy a gyes alatt minimum 5 diplomát szereztek, ma már kimagaslóak jól fizetgo munkahelyük van és még mindig a 16 éves kori partnerükkel vannak. Kár higy a valóságban nagyon ritkan van ilyen
Valóban, utolsó, elég idiota torveny. Par ev mukva mar 12 lesz a korhatar, aztan mar az se gond, ha a 6 eves szexel
mondom én gyakori nem a valóság..
itt 16 és félévesen fiatal vagy a szexhez mikor már 12 éves kortól fűvel fával csinálják .. ami persze nem hyels de 16 fölött nem hinném hogy korai lenne. persze egyénfüggő is.
Én 20 éves vagyok és nem élek szexuális életet, ennek ellenére egyáltalán nem tartom szentségtörésnek azt, ha valaki 16 évesen már igen. Most mi van abban? Azért nem kisgyerekekről van szó, hanem tinikről, akikben munkálkodnak a hormonok, mindenre kíváncsiak és ez teljesen természetes. Szeretik egymást, vonzódnak egymáshoz és egyszer eljutnak oda, hogy lefekszenek egymással. Egyszerűen nem értem, hogy mi ezzel a baj.
Azt, hogy az ember lelkileg elég érett-e hozzá, biztosan szeretné, biztosan xy-nal szeretné-e, ott tart-e már a kapcsolat stb., azt még mindig maga az illető tudja legjobban megítélni, még akkor is, ha esetleg tini és ennek az életkornak minden sajátosságát megéli. Akkor is ő érzi azt, amit és akkor is ő tudja, azt amit és nem az internet népének, a családjának vagy bárki kívülállónak a feladata rábólintani, beleegyezni vagy esetleg megtiltani.
Azért ennyi idősen a többség már nem hülye, nem tájékozatlan és fel tudja fogni azt, hogy miért fontos a védekezés a betegségek és a nem kívánt terhesség ellen. Normálisabb, jól működő családokban ez tisztázva van és a szülő foglalkozik a gyerekével, de még az iskolákban is szoktak tartani felvilágosítást, de még az internet is tele van rengeteg ilyen tartalommal...aki ennyi infó alapján nem tud tájékozódni vagy esetleg nem érdekli, figyelmen kívül hagyja, felelőtlen stb., az x évvel később sem biztos, hogy másként állna a dolgokhoz...meg lehet nézni itt is a kérdéseket, felnőttek is képesek kiírni olyan orbitális hülyeségeket, hogy "terhes lehetek-e, ha lenyeltem", "csak egy kicsit betettem gumi nélkül" stb., inkább nem is részletezem. Most az jobb, mert idősebbek? Nem.
Valamint, ha az ember szexuális életet él, akkor megvan a kockázat, hogy abból esetleg baba lesz, még akár védekezés mellett is előfordulhat. Egy tininek ez biztosan nagy teher, nagy rémület, nagy kétségbeesés lehet...ugyanakkor ennek nagy része szeirntem inkább az, hogy "úristen hogyan mondjam el otthon" és ez a családi kapcsolatok silányságából fakad. Az összes többi probléma pedig egy felnőtt ember életében is felmerülhet, hogy pl. elég stabil-e a kapcsolatunk a gyerekvállaláshoz, anyagilag meg tudjuk-e oldani, valóban szeretnénk-e ezt a gyereket vagy csak szimplán arról van szó, hogy ha már besikerült, akkor maradhat, mi lessz a tanulással/munkával, hogyan tovább stb., stb...az abortusz pedig semmilyen életkorban sem leányálom. Ennek ellenére még mindig nem csak gyereknemzés céljából szexelnek az emberek.
Van, akinek még 20+ évesen is korai, van akinek meg 16 évesen sem.
Ha szeretik egymást, képesek normálisan! védekezni, akkor mi a probléma? Semmi, úgyis fognak seretkezni, max egy bokorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!