Milyen feladatok szoktak lenni gólyaavatón 9. -eseknek?
Igen, ciki lesz, direkt az a cél, hogy a többiek jót röhögjenek rajtatok, meg ti is egymáson :D
Nálunk volt olyan, hogy lángost felfűztek zsinórra, kifeszítették, és hátul összekötött kézzel, csak a szánkat használva le kellett enni. Meg lekváros kenyeret is kellett enni, úgy, hogy aki evett, annak be volt kötve a szeme, a másik meg etette (nekem majdnem leharapták az ujjam XD). Aztán kellett almát hámozni, ott az volt a cél, hogy minél hosszabb csík legyen a héjdarabokból. Meg kellett karaokézni, mindenkinek ki kellett húzni egy kosárból egy cetlit, arra volt felírva egy szám címe, abból kellett egy részletet zenére elénekelni akkor is, ha nem ismerted a számot (én pont olyat húztam, amit nem ismertem :D). Volt még egy pár marhaság, de így hirtelen ennyi jut eszembe. Poén egyébként az egész :)
Hát ezek "aránylag" elviselhetők :D.
Egyébként én tényleg allergiás vagyok a rúzsra :D
Nálunk feltesznek valami eléggé lehetetlen kérdést, és ha tudod netán a választ, akkor karikát/szivet/pipát rajzolnak rád alkoholos filccel, de ha nem, akkor x/szomorú fej marad... Fekvőtámaszokat nyomathatnak. Meg hát vetélkedőkön van ugye, hogy tojást kell vinni kanálon, meg lufi borotválás...
Csak az boldogít, hogy ősszel ezeket már én is csinálhatom a kis csicskákkal. : ]
15/L
nekünk amik voltak:
-bekellett öltöznünk ősembereknek
-srác+csaj feladat: a srác csípőjére kötöttek madzaggal egy almát és a csajnak térdelve kellett róla leenni hát khmm... xD
-egy embert minél jobban be kellett öltöztetni
-srácoknak hastáncolniuk kellett
-kitekert wc papír csíkra tettek sütiket, már nem emlékszem pontosan mivolt, de nagyon ragadtak és szájjal kellett őket leenni, csak a gond az volt, hogy a sütivel jött a wc papír is.. >_<"
-aztán volt karaoke
-egy ember kapott egy tojást, el kellett vele futni, becsöngetni egy házba és rántottaként kellett visszahoznia
-be kellett filccel rajzolni egy csajnak egy srác felsőtestére a belső szerveit :D
amiket még hallottam:
-pelenkából nutellanyalás
-pozitív terhességi tesztet szerezni X"D
satöbbi :D
de nem olyan gáz, ilyenkor az osztály eléggé összeszokott fogni ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!