Szerintetek a lány hülye? Bocsi a kifejezésért.
Ott kezdődött az egész hogy barátnőmimmel készitettünk egy kiselőadást amit majdnem a legjobb barátnőmmel csiáltam meg. 5 kaptunk de mind a 4-en azok meg szinte semmit nem csináltak ezen felhuztam magam meg a barátnőm is. De úgy kibékültünk. Megkértem a másik barátnőm hogy jöjjön ki mert unatkozom de hívja ki a legjobb barátnőmet ne hogy az legyen hogy egyik pillanatba minden hülye a másikba meg már jó vele lógni. Na ez eddig minden jó kimegyek mondja nem hivta ki mert utálja. Nem haragudtam meg rá eddig de másnap majdnem lefordultam a székről amit mondott. Mondom neki semmi képp ne tudja meg az xy hogy együtt vagyunk nem akarok vitát veszekedést. Erre ő hivjuk ki eggyütt
ennyire nem fogja fell miről van szó?
mondtam neki hogy NEM AKAROM HOGY MEGTUDJA
erre ő meg hivjuk ki..
ISTENEM
szerintetek?
Te vagy épp egy potenciális Nóbeldíj-jelölt...
Meg kéne tanulni írni legalább annyira, hogy értsük mit is akarsz nekünk mondani...
Hirtelen azért nem irtam normálisan mert, ideges voltam.
Meg kicsit rosszul is esett.
Ezért elnézést is kérek.
Sziasztok
jah én is...:/
h haa a legjobb barátnőd megtudja h az xy-nal voltál akk gondolom ő kibukik rád. v kibékíted valahogy őket, vagy választasz közülük.hát végülis ki kedvelsz jobban? mittudomén az egyikkel nem lógsz annyit a másikkal meg többet leszel(akit jobban kedvelsz) de hogyha az a másik akivel lógsz az meg megsértődik rád mert keveset vagy vele akkor mond meg neki h mittudomén régen kevesebbet voltál a legjobb bariddal azt' csókolom. Xd
Szia!!! Köszi!!
Már megoldottuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!