Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a lány hülye?...

Szerintetek a lány hülye? Bocsi a kifejezésért.

Figyelt kérdés

Ott kezdődött az egész hogy barátnőmimmel készitettünk egy kiselőadást amit majdnem a legjobb barátnőmmel csiáltam meg. 5 kaptunk de mind a 4-en azok meg szinte semmit nem csináltak ezen felhuztam magam meg a barátnőm is. De úgy kibékültünk. Megkértem a másik barátnőm hogy jöjjön ki mert unatkozom de hívja ki a legjobb barátnőmet ne hogy az legyen hogy egyik pillanatba minden hülye a másikba meg már jó vele lógni. Na ez eddig minden jó kimegyek mondja nem hivta ki mert utálja. Nem haragudtam meg rá eddig de másnap majdnem lefordultam a székről amit mondott. Mondom neki semmi képp ne tudja meg az xy hogy együtt vagyunk nem akarok vitát veszekedést. Erre ő hivjuk ki eggyütt

ennyire nem fogja fell miről van szó?

mondtam neki hogy NEM AKAROM HOGY MEGTUDJA

erre ő meg hivjuk ki..

ISTENEM

szerintetek?

2010. jún. 13. 11:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Te vagy épp egy potenciális Nóbeldíj-jelölt...

Meg kéne tanulni írni legalább annyira, hogy értsük mit is akarsz nekünk mondani...

2010. jún. 14. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Eleve miért írsz úgy általad egyértelmű, de előttünk ismeretlen dolgokról, mintha mi is tudnánk, hogy miről beszélsz? Totál követhetetlen. Pl. ezt a vonathoz kijövést sem értem. Milyen vonat? Utazol valahova? Vagy mindig azzal jársz? És miért kellett volna kimenni apádnak? és itt mi a kiakasztó abban, hogy mentek-e együtt? Fogd fel, hogy nekünk fogalmunk sincs az életedről, és ha nem írod le értelmesen, hogy mi van, akkor nem is fogjuk érteni, hogy mi a problémád.
2010. jún. 14. 14:11
 23/28 A kérdező kommentje:
kirándulás volt és mondtam apunak mire ér be a vonat. De sokat mondtam mármint azt mondtam hogy fél9-kor jön de fél 8-ra itthon volt a vonat. És elötte mondtam neki 5 perce a barátnőmnek hogy én is egyedül mek haza
2010. jún. 14. 16:19
 24/28 A kérdező kommentje:

Hirtelen azért nem irtam normálisan mert, ideges voltam.

Meg kicsit rosszul is esett.

Ezért elnézést is kérek.

Sziasztok

2010. jún. 14. 16:27
 25/28 anonim válasza:
Ja amikor idegeges ok én is értelmetlen dolgokat írok XD
2010. jún. 20. 14:20
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megértessz..
2010. jún. 20. 16:18
 27/28 anonim ***** válasza:

jah én is...:/

h haa a legjobb barátnőd megtudja h az xy-nal voltál akk gondolom ő kibukik rád. v kibékíted valahogy őket, vagy választasz közülük.hát végülis ki kedvelsz jobban? mittudomén az egyikkel nem lógsz annyit a másikkal meg többet leszel(akit jobban kedvelsz) de hogyha az a másik akivel lógsz az meg megsértődik rád mert keveset vagy vele akkor mond meg neki h mittudomén régen kevesebbet voltál a legjobb bariddal azt' csókolom. Xd

2010. júl. 8. 20:06
 28/28 A kérdező kommentje:

Szia!!! Köszi!!

Már megoldottuk

2010. júl. 8. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!