14 évesen lánynak mit engedtek meg?
Első sorban szülők válasza érdekelne :)
Gondolok itt szőrtelenítésre,műkörömre,sminkre,márkás dolgokra,pasikra,barátokkal lógásra stb..
9-es.
Vagy ezek a nagy okosok találtak egy helyesírási hibát és lepontozták..simán kinézem belőlük :D
Csak az a baj, hogy ezzel nem mennek semmire, nem lesznek nagyobbak ettől.. legalábbis az én szememben nem :D
Én azért felpontoztam, valakik legalább normális választ adtak.
Szőrtelenítés ahogy ő érzi nem szólok bele
Kozmetikushoz együtt járunk sajnos vannak gondjai a pattanásokkal, bőrgyógyászhoz is kell menni :(
Műköröm, szempilla, szemöldök tetkó nem lehet. Körmös megcsinálhatja a körmét de csak a sajátját. Szerencsére erre nincs igénye. De a barátokkal lógással sincs gondom mehet hétvégente ha nincs program vagy sok lecke. Idén elsőnek mehetett el a Mineshowra és a Playitre a barátnőjével kettesben de mi vittük őket.
Márkás cuccokból csak a cipő számít azon nem spórolunk. Ruhák c&a, takko ilsen boltokból. Nincs 50-60 ezres farmerja vagy 100 ezres táska, erre még bőven ráér.
Bocsi, hogy gyerekként válaszolok, 15 éves vagyok, de 14 éves koromban is ugyanezek a dolgok voltak...
Szőrtelenítés: nyugodtan szőrteleníthetek, akkor, amikor akarok, nem szólnak bele.
Műköröm: Géllakkom lehet, ha fizetem magamnak, műkörmöm nem. A múltkor mondtam anyának, hogy egy lánynak van műkörme az osztályból (majdnem 16 éves), erre ő teljesen meglepődött, hogy hogyhogy megengedik neki. Nekem azt mondta, hogy nekem biztos nem lesz műkörmöm, nem fogok majomkodni. Pedig nem majomkodás a műköröm, persze nem mindegy, milyen . Nyáron ki akartam volna próbálni, de igazából nem annyira érdekel, mert a saját körmöm is elég erős.
Smink: sminkelhetek, nem szólnak bele, mit használok, mondjuk nagyon nem is értenek hozzá. De amíg nem látszik, hogy vakolat van rajtam vagy nem túl kihívó, addig mehet.
Márkás dolgok: Van néhány márkás cuccom, egyszer-egyszer megengedhetjük magunknak, de nem rendszeresen. És akkor sem 100 ezres nagyságokban, csak mondjuk 20 ezer forintos cipő, de nem minden hónapban.
Pasik: nincs barátom, de ha lenne, nem lenne kifogásuk ellene. Azt elvárnák, hogy tudjanak róla, mutassam be, ismerjék. Ottalvást nem engednék.
Barátokkal lógás: mehetek, ha megmondom, hova megyek, kivel és mikor megyek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!