Ti mit engedtek meg a 13-14 éves lányotoknak?
Igen. Pl:borotválás,szemöldök kiszedés stb stb.
Nekem sajnos édesanyám semmi ilyesmit nem enged meg..de engem annyira zavar az,hogy szőrős a lábam ezért tudta nélkül szoktam. Ez olyan nagy baj?
Még nincs ilyen nagy lányom, de engedném 13 évesen a szőrtelenítést, szemöldök szedést, minimális smink( szemceruza, spirál), körömlakk, még egy + lyuk a fülbe is belefér
Persze ezeket akkor ha az iskolai szabályzat is engedi.
Hajfestést csak gimnáziumban.
Én engedem. 12 évesen én viszem el szemöldök gyantára. Szólt, hogy zavarja a kusza szemöldök. A borotválást is, mert azért egy szőrös kar és egy szőrös láb iszonyatos frusztrációt hoz elő egy lányból, pláne ha kis kamasz. Ez teljesen normális, hogy engedem.
Hajfestést, tetoválást és piercinget(van mindkettőm) NEM, ahhoz még kicsi.
Utolsó vagyok.
A +1 lyuk a fülbe nàlam is belefér.
+1 lyuk most lesz a lányomnak 12 éves.
Kozmetikushoz viszem rendszeresen sajnos pattanásos már bőrgyógyásznál is voltunk vele.
Hajfestést, piercinget, tetkót kirívó ruhákat, meg extra magas cipőt nem engedek.
Egy dolog a tanga amit szeretett volna megkapta de nincs oda érte
Én nekem tényleg nincs szükségem festett hajra,piercing,tetoválás se semmi ilyenre.
Tegnap megkérdeztem,hogy 9.ben meg e engedi ,hogy ki legyen szedve a szemöldököm erre azt mondta meglássuk milyen lesz a bizonyítványom..de én kítűnő tanuló vagyok hisz nagy céljaim vannak az életben és sikeres akarok lenni.
Gondolom alapvetően konzervatívabb mint mi akiknek van piercin,tetkó stb.
Furcsa lenne ha nem engedném a + lyukat a fülébe, mikor nekem körbe van lőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!