Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minek örülne egy 14 éves lány...

Minek örülne egy 14 éves lány (kb.20 ezer Ft értékben, keresztszüleitől)?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 4. 19:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Ékszer, parfüm, ruha...minden ami csajos!
2018. ápr. 5. 13:30
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, számomra mindenkié hasznos, aki segítő szándékú volt!

A 9-es válaszolótól azonban hadd kérjem ki magamnak ezt a stílust... "szrt sem tudtok róla", mondd, te magadnál vagy? Ez most mi?

Tegnap tettem fel a kérdést, és csak most nézem a válaszokat! Nemcsak a kérdező pontozhat ám, azt tudtad? Én csak felfelé pontoztam (a tiédet sehogysem... értelemszerűen).

Nekem három kisebb fiam van, nem nagyon van előttem, milyen egy mai kamaszlány ízlése, álma-vágya. Nagyon messze lakunk egymástól, neten kérdeztem, mit szeretne, de szerénykedik. Pénzt nem akarok adni, mert nem ballagásra lesz, hanem konfirmációra, olyankor nem illik pénzt adni.

Az óra jó ötlet, és tényleg köszi a válaszokat a többieknek!

2018. ápr. 5. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, a 9. kommentárt nem neked szántam hanem azoknak akik azt írták rakd elé a pénzt illetve azoknak akik ezt felpontozták. Nem tudom miért gondoltad hogy neked szól.
2018. ápr. 5. 19:09
 14/19 A kérdező kommentje:
mert úgy jött ki... :D
2018. ápr. 5. 19:30
 15/19 anonim válasza:
Pandora karkötő nagyon divatos és egy alkalomhoz vagy a személyiségéhez illő charmot is kaphat rá.
2018. ápr. 8. 20:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A lánytól függ.

Én ennyi idősen az alábbiaknak örültem volna ennyi pénzből:

- egy rakat könyv

- egy minőségibb parfüm

- jobb edzőcipő vagy sporttáska

- ruhák

- kézműves kellékek

2018. ápr. 9. 00:24
 17/19 anonim válasza:
Cipőnek de a ruhának is örülnek. Ha lehet akkor táska és sminkes dolgok.
2018. ápr. 16. 19:27
 18/19 anonim válasza:

Ez nagyom személyiség függõ. Én most lettem 15, tehát kb ugyanaz a korosztály. Én szinte mindennek örülök, pl ha csavarhúzót, kobzervnyitót vagy elemet kaptam volna annak is örültem volna, de egy üres kartondoboznak is. Viszont néhány dologért nem lettem volna hálás. Az ilyen "csajos" dolgoktól a hideg ráz ki, és ez régebben is így volt. Ha bárki valami ilyesmit adott nekem korábban, én szinte mindig rásóztam valakire. Persze nem annak a szeme láttára, akitõl kaptam, hanem utána, hogy bunkó azért ne legyek.

Visszatérve a kérdésre: ha van kedvenc videósa/animéje/videójátéka vagy valami, akkor vehetsz neki valami ahhoz kapcsolódót.

2018. máj. 13. 08:20
 19/19 anonim válasza:
18as vagyok, elfelejtettem odaírni 15/L
2018. máj. 13. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!